"Business minds", de Tom Brown, Stuart Crainer, Des Dearlove, Jorge N. Rodrigues

Un aflux constant de idei noi redefineste modul in care managerii ar trebui sa actioneze. Ideile conteaza. Ele pot schimba organizatiile si felul in care acestea concureaza intre ele...
Un aflux constant de idei noi redefineste modul in care managerii ar trebui sa actioneze. Ideile conteaza. Ele pot schimba organizatiile si felul in care acestea concureaza intre ele; ideile pot schimba pentru totdeauna bunurile pe care le producem, serviciile pe care le oferim si felul in care lucram. Aceasta carte prezinta cele mai noi moduri de gandire direct de la 40 dintre cei mai influenti ganditori de afaceri.

Cartea contine interviuri cu lideri din toate domeniile de afaceri, de la marketing la strategie, de la organizare la leadership.
Ofera analize profunde si incitante pentru fiecare manager si fiecare afacere.

"Business minds" este sansa ta de a afla ce au de spus cele mai inteligente minti despre lumea managementului. Este o oportunitate unica de a te angaja intr-o conversatie continua cu o intreaga lume de idei. O sansa de a reflecta asupra modelului tau de afaceri si de a te inarma cu cele mai noi idei pentru a-ti pastra mintea in forma.

Aceasta carte a aparut la Editura Publica, in anul 2008, in traducerea Deliei Brumar, si poate fi cumparata din librarii, la pretul de 45 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod