Sisteme audio Philips unice la IFA Berlin 2015

Gibson Innovations a prezentat la IFA Berlin, cel mai mare târg de electronice și electrocasnice din Europa, noi sisteme audio și boxe Philips: boxe multi-room care se conectează între ele fără a fi necesară o rețea Wi-Fi, soundbar-uri foarte înguste cu sunet excepțional și puternic și Fidelio E6 - cel mai nou produs în gama surround la cerere.
Boxele Philips Izzy BM5 și BM50 duc conceptul de multi-room la următorul nivel, fiind primele din categoria lor care permit conectarea prin Bluetooth, fără o rețea Wi-Fi. Este suficient să vă conectați la una dintre ele și să apăsați butonul Izzy Group, iar boxele, chiar dacă se află în camere diferite, se vor conecta între ele.  Distanța dintre camere nu este o problemă, pentru că au o rază de acțiune de până la 100 de metri. In plus, puteți conecta până la 5 boxe Philips Izzy.

Ambele boxe au un design deosebit și sunt capabile să redea sunetul la o calitate excelentă.
Philips Izzy BM5 se conectează prin Bluetooth la orice device care permite acest lucru. Philips Izzy BM50 are o putere de 40W și oferă în plus redare de pe memorii USB, CD-uri audio sau de la radio, soluții unice pentru un sistem multi-room.

Deși soundbar-ul Philips HTL7140B este compact, având doar 3,8 cm înălțime și 5,4 cm adâncime, este un adevărat sistem audio cu 5.1 canale, cu câte 3 difuzoare pentru sunete medii și câte un tweeter de fiecare parte.

Asistat de tehnologia Ambisound, soundbar-ul Philips reușește să creeze un sunet captivant, care nu depinde de forma sau dimensiunile camerei.
Veți fi uimiți de sunetul puternic, de 320W, oferit de acest sistem audio compact.

Sistemul de boxe Philips Fidelio E6 este cel mai nou sosit în gama surround la cerere și oferă acum un sunet Hi-Fi cu 5.1 canale, un design modern și posibilități inovative de conectare pentru cei care apreciază cu adevărat sunetul de calitate în timpul audițiilor muzicale sau a vizionării filmelor.

În configurație normală, sistemul redă un sunet stereo la o calitate deosebită. Dar, în doar câteva secunde, părțile superioare ale boxelor se desprind pentru a fi plasate în spate, astfel că se poate transforma, la cerere, într-un adevărat sistem surround 5.1.

Philips Fidelio E6 este primul din gama surround la cerere cu boxe frontale cu difuzoare de 3 inchi care preiau și rolul canalului central.
Rezultatul unei astfel de configurații fiind un sunet 5.1 care te înconjoară din toate direcțiile, cu o claritate deosebită. Pentru un sunet ca într-o sală de cinema, cu un bas puternic și bogat, sistemul are și un subwoofer cu conexiune wireless. De asemenea, pentru a vă bucura de orice tip de conținut video High Definition, Fidelio E6 are conectori HDMI care suportă chiar și rezoluții 4K.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod