Dana Rogoz i-a organizat nunta Adelei Popescu: „A fost cea mai tare petrecere“

Fosta "Abramburica" a dezvăluit detalii din culisele nunţii bunei sale prietene. Actriţa a mărturisit că ea a organizat evenimentul şi s-a declarat încântată de ceea ce a reuşit.

"La nunta mea am descoperit că-mi place să organizez evenimente. Eu şi Radu ne doream o nuntă care să arate mai mult că o petrecere. Am făcut ceva ce la noi în ţară se întâmplă destul de greu. A fost foarte frumos şi am zis că vom repetă această experienţă. Şi nunta Adelei Popescu mi-a readus această şansă", a explicat Dana la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Actriţa a dat apoi mai multe informaţii despre cum a decurs evenimentul: "La nunta Adelei Popescu s-a venit în tenişi, încălţăminte fără toc. Nunta s-a ţinut la munte. Hambarul era impresionant, foarte, foarte elegant. A fost una dintre cele mai ţări petreceri la care am fost vreodată. Au fost vreo 60 şi ceva de invitaţi. Adela de când o ştiu eu mi-a spus că îşi dorea o nuntă cu puţini oameni şi a şi reuşit. Am pregătit tuturor invitaţilor pe care scria "Da", pentru că atunci când intrau mirii toată lumea să arate acele pancarde şi să încurajeze mirii să spună "DA". După ce ei au devenit soţ şi soţie, toţi invitaţii trebuiau să-şi aşeze "DA-ul" lor pe câte un mesaj care îi reprezenta şi era că un fel de reinoire a jurămintelor."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod