Huawei lansează P8, smartphone-ul cu capacități foto revoluționare

Huawei a lansat astăzi smartphone-ul Huawei P8, mixul perfect între tehnologie, design și caracteristici revoluționare ale camerei foto în condiții de iluminare scăzută.
Noul model este dotat cu un procesor Kirin 930 octa-core, are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principală de 13MP, cu cel mai bun stabilizator optic al imaginii din industrie, de până la 1,2°, integrează primul senzor RGBW în patru culori. În plus, funcția “Search phone by voice”, integrată în telefon, le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.

Continuând designul minimalist al generațiilor anterioare ale seriei P, Huawei P8 include caracteristici de top precum: Telefonul are o grosime de doar 6,4 mm, este dual SIM și funcționează fără cusur în rețele 4G (în cazul în care această opțiune de date este disponibilă);   În interior, noul procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit livrează cu aproximativ 20% mai multă performanță în comparație cu alte telefoane, cu un nivel similar în ceea ce privește durata de viață a bateriei; Partea din spate este construită din oțel, ceea ce oferă rezistență mărită;  Procesul de învelire multiplă, de dimensiuni nano, a permis o îmbinare perfectă, conectând o margine subțire de 1,5 mm cu unul din cele mai mari ecrane din industrie.

Huawei P8 a fost proiectat să aibă o conexiune naturală cu utilizatorii, oferind soluții pentru probleme comune și venind în întâmpinarea nevoilor, simple, dar în același timp complexe, ale consumatorilor.
Huawei P8 oferă o experiență revoluționară de utilizare a ecranului, dar care este firească pentru consumatori. Astfel, prin apăsarea de două ori a ecranului, sau prin cea îndelungată, se poate realiza o captură de ecran, în timp ce desenarea unui cerc pe ecran capturează repede conținutul dinăuntrul acestuia. În plus, funcția “Search phone by voice” le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.

Telefonul integrează o baterie de 2600 mAh și un procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit, care livrează o performanță incredibilă, cu 20% mai mare decât cea a pieței de smartphone-uri.Huawei P8 oferă funcții inovatoare și în ceea ce privește sunetul. Astfel, în spații cu un nivel al zgomotului crescut, utilizatorii pot crește volumul până la 58% peste nivelul normal. Într-un mediu în care bate vântul, smartphone-ul poate elimina 90% din sunetul vântului, când sunt utilizate căști sau o cască cu un singur microfon. În plus, funcționalitatea Super hands-free suportă apeluri hands-free de înaltă-calitate pe o rază de 2 metri, în timp ce chipset-ul audio integrat permite dublarea volumului muzicii, menținând aceeași calitate a sunetului.

Luând în considerare nevoile actuale ale utilizatorilor, Huawei P8 oferă o gamă completă de soluții inteligente: pentru utilizatorii de cartele SIM 4G, device-ul integrează dual 4G SIM cu două sloturi flexibile pentru cartelă, care suportă orice format de cartelă SIM; odată ce telefonul a identificat și s-a conectat cu un device Bluetooth, precum Huawei TalkBand B2, acesta poate fi deblocat automat fără a introduce o parolă; oferind performanță și în cazul activării roaming-ului, optimizat pentru 4G, P8 se conectează la rețelele din roaming de aproximativ trei ori mai repede, în comparație cu telefoanele obișnuite; in plus, cu un ecran opțional E-ink, amplasat pe spatele telefonului, se poate face trecerea la funcționalitatea unui eBook în câteva secunde.

Huawei P8 introduce o nouă filosofie în ceea ce privește designul camerei foto utilizând o combinație de hardware, software și algoritmi proprii pentru a-i ajuta pe utilizatori să surprindă fotografii expresive, chiar și în cele mai neprietenoase condiții de iluminare.  Cel mai bun Stabilizator optic al Imaginii din industrie, de până la 1,2°, permițând realizarea unor fotografii și clipuri video de înaltă calitate și anulând tremurul camerei, astfel că imaginile obținute sunt perfect clare.   Primul senzor RGBW în patru culori din lume : crește luminozitatea cu 32% în situațiile cu un contrast ridicat și o reduce cu 78% în mediile cu luminozitate redusă.  Procesor al imaginii la nivelul unui DSLR: permite reducerea zgomotului în momentul fotografierii, oferind o detectare inteligentă a mediilor cu un contrast înalt.

Patru moduri pentru obținerea unor fotografii la calitate profesională în condiții de iluminare scăzută le oferă utilizatorilor acces la o fotografie virtuală și la un studio video pentru a-și pune în valoare inspirația artistică.
De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii la o calitate profesională în condiții de iluminare scăzută, utilizează diafragma manuală a  camerei pentru a captura fascicule largi de lumină.
Astfel, modul Light Painting poate surprinde o roată dintr-un parc de distracții în timpul nopții, afișând fidel jocurile de lumini într-o fotografie artistică.

Alte tehnologii integrate în camera foto permit verificarea luminii și previzualizarea. Oferindu-le utilizatorilor o imagine a felului în care va arăta fotografia, Huawei P8 încurajează experimentele creative cu surse de lumină în întuneric.Modul Regizor al Huawei P8 este prima funcție disponibilă în industrie care permite capturarea de conținut video la nivel profesional pe un smartphone.
În plus, îi permite utilizatorului să comande și să controleze alte trei smartphone-uri care rulează pe platforma Android în momentul în care este înregistrat un clip video, simultan din patru unghiuri, și să sincronizeze editarea clipurilor video.Huawei P8 integrează deasemenea și un nou mod Selfie, care permite efectuarea de presetări pentru a pune în valoare mai bine frumusețea fiecărui utilizator.

Prezente pe piață din 2012, seria de smartphone-uri P a redefinit noțiunea de stil. Modelul P1 a marcat debutul succesului Huawei, iar P2 a depășit limitele în ceea ce privește viteza de procesare; P6 a marcat superlativul în materie de design ultrasubțire, în timp ce P7 a impresiont prin finisajele premium. Designul noului Huawei P8 este strâns legat de tradiția literară, astfel că detaliile sale evocă paginile și coperțile cărților tradiționale. Corpul din aluminiu dintr-o singură bucată și textura din metal cu reflexii uimitoare atrag prin eleganță și aspect de calitate. Telefonul va fi disponibil în patru opțiuni de culoare: argintiu, auriu, negru și gri. Mai mult, produsele vor fi livrate într-un ambalaj transparent, astfel că experiența de deschidere a cutiei va fi unică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod