HP ENVY TouchSmart Ultrabook

HP anunţă lansarea pe piaţa din România a cinci noi produse cu ecran tactil, pregătite să facă faţă comenzilor complexe ale utilizatorilor.

HP anunţă lansarea pe piaţa din România a cinci noi produse cu ecran tactil, pregătite să facă faţă comenzilor complexe ale utilizatorilor.

Cu un design atrăgător şi caracteristici noi şi dinamice, noile produse sunt disponibile începând din această iarnă, prin distribuitorii HP. Ultrabookurile HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook şi HP ENVY x2; desktopul HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC şi tableta HP ElitePad 900 se adresează unei game variate de utilizatori, de la pasionaţii IT, care consideră esenţiale performanţa şi rapiditatea de reacţie, până la cei care dau tonul în modă şi îşi aleg companionul IT în funcţie de design şi greutate, fără a uita însă de utilizatorii din mediul business, care au nevoie de o soluţie mobilă care să poată fi integrată cu uşurinţă în infrastructura IT existentă şi care să respecte toate standardele de securitate dorite.

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 beneficiază de un design metalic atrăgător, având grosimea de 2,3 cm şi o greutate de 2,1 kilograme.

Dispune de Beats Audio, de două difuzoare şi de un subwoofer, fiind conceput pentru a oferi cel mai bun sunet şi cel mai bogat conţinut audio disponibile pe un PC sau laptop. Cu HP ProtectSmart, datele din computerul portabil rămân în siguranţă chiar şi atunci când acesta cade sau este lovit accidental. Acest sistem de protecţie detectează din timp mişcarea şi înclinarea computerului, oprind unitatea de disc şi protejând activităţile în desfăşurare. În plus, cu tehnologia Intel Smart Connect, de fiecare dată când utilizatorul revine la HP ENVY TouchSmart Ultrabook, e-mailul şi reţelele sociale accesate de regulă vor fi actualizate la minut.
HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 are propriul ”aer condiţionat”: mai exact tehnologia unică HP CoolSense îi reglează temperatura în funcţie de gradul de utilizare şi de condiţii, utilizatorul nesimţind în niciun moment o supraîncălzire a vreunei părţi a notebook-ului.

HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 vine în România cu un preţ recomandat de 4.399 RON, cu TVA inclus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod