Hollywood: Bruce Willis, actorul greu de ucis, revine în forţă!

Se apropie de 60 de ani şi nu intenţionează să se pensioneze prea curând. Actorul american a scos recent un nou film, "A Good Day to Die Hard/Şi mai greu de ucis", care a avut premieră în mai multe ţări pe 13 februarie.

Acesta este al cincilea film din seria "Die Hard", care a apărut în 1988. În cea mai nouă producţie, John McLane (Bruce Willis) se confruntă cu o mare provocare. Fiul său, Jack, este implicat într-o poveste complicată alături de un mafiot rus. Astfel că McLane trebuie să-l elibereze pe Jack (Jai Courtney) încarcerat în Moscova. Misiunea de salvare va fi una explosivă, în stilul său caracteristic, care va include focuri de arme, bombe şi multă adrenalină.

Personajele negative vor fi jucate de Cole Hauser şi frumoasa rusoaică Yuliya Snigir.

John McClane împlineşte anul acesta 25 de ani. Din 1988 au fost create 5 filme din seria Die Hard (Die Hard - 1988, Die Hard 2 -1990, Die Hard With a Vengeance - 1995, Live Free of Die Hard - 2007 şi A Good Day to Die Hard - 2013) şi se zvoneşte că numărul lor nu se va opri la 5. Studiourile Fox deja se gândesc la următoarea peliculă din serie, "Die Hard 6".

 

 

 

 Filmele din seria "Die Hard" au reuşit să adune sume record, cu încasări care depăşesc un miliard de dolari din toată lumea.

Numai ultimul lansat "Live Free and Die Hard" (2007) a obţinut 383 de milioane la box-office-ul global, la un buget de producţie de 110 milioane de dolari.

Bruce Willis a cunoscut celebritatea în 1985 odată cu lansarea serialului de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Palmaresul său cinematografic mai include titluri precum “The Jackal,” “Mercury Rising,” “Hart’s War,” “The Whole Nine Yards” (şi continuarea sa, “The Whole Ten Yards”), “The Kid,” “Tears of the Sun,” “Hostage,” “16 Blocks,” “Alpha Dog,” “Lucky Number Slevin” şi “Perfect Stranger.” A fost vocea lui Mikey, bebeluşul şmecher din “Look Who’s Talking” şi “Look Who’s Talking Too”, dar şi a personajelor RJ & Spike din filmul de animaţie “Over the Hedge” şi “Rugrats Go Wild!”

Viaţa actorului nu a fost zbuciumată doar pe marile ecrane.

Bruce Willis a avut relaţii cu femei celebre precum Demi Moore, cu care a fost şi căsătorit, Nadia Bjorlin, Brooke Burns, Kim Cattrall, Karen McDougal. Bruce şi actriţa americană Demi Moore au fost căsătoriţi între anii 1987 şi 2000 şi au împreună trei fiice: Rummer, Scout LaRue şi Tallulah Belle.

În 2009, starul s-a căsătorit cu Emma Heming, un fost topmodel de talie mondială. Anul trecut, actorul a devenit tată pentru a patra oară, dupa ce Emma a născut primul copil al cuplului, o fetiţa pe nume Mabel Ray.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod