E-Boda își extinde gama de tablete pe segmentul de 7.85 inci

E-Boda își îmbogățește portofoliul de dispozitive mobile cu două noi tablete și păstrează direcția de lansare a gadget-urilor cu ecran de 7.85 inci.
Essential A700 vine cu un procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și sistemul de operare Android 4.2, asigurând toate nevoile de comunicare și divertisment ale utilizatorilor începători. Revo R90 integrează un procesor Cortex A7 Quad Core de 1 GHz, procesor grafic Octa Core, memorie RAM de 1 GB și rulează sistemul de operare Android 4.2., venind în întâmpinarea utilizatorilor care caută o tabletă puternică.

Modelul Revo R90 se adresează utilizatorilor care au nevoie de performanțele oferite de o tabletă cu hardware puternic, care să-i susțină întreaga zi.
Ecranul de 7.85 inci cu tehnologie IPS și rezoluție de de 1024 x 768 pixeli oferă unghiuri largi de vizualizare și asigură o redare dinamică și fidelă a imaginilor afișate și un contrast și luminozitate mai bune pentru vizionarea filmelor sau a fotografiilor. Memoria internă de 8 GB permite stocarea unui volum mare de documente, filme, fotografii sau cărți electronice. Pentru împătimiții filmelor, serialelor și emisiunilor TV, E-Boda integrează pe dispozitivele sale aplicațiile Seenow și Antena Play, ce oferă o gamă largă de posturi TV, filme, seriale, documentare sau desene animate. 

Procesorul Cortex A7 Quad Core, memoria RAM de 1 GB, împreună cu procesorul grafic Octa Core și sistemul de operare Android 4.2 transformă tableta într-o consolă de jocuri.
Revo R90 este capabilă să redea chiar și cele mai complexe jocuri 3D pentru dispozitive mobile. Datorită dimensiunilor reduse și a tehnologiei cu mutitouch a ecranului, tableta poate deveni cu ușurință biroul mobil al utilizatorilor din zona de business. Atașând o tastatură prin intermediul conexiunii Bluetooth, aceștia pot redacta cu ușurință documente, răspunde rapid la mailuri sau chiar realiza prezentări de tip Power Point. Tableta Revo R90 este disponibilă pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 549 lei.


Modelul Essential A700 se adresează utilizatorilor începători sau adolescenților și tinerilor care au nevoie de un gadget ce le asigură nevoile de bază de comunicare și divertisment.
Tableta integrează un procesor Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și sistemul de operare Android 4.2. Astfel, utilizatorii pot naviga cu ușurință pe Internet, pot ține legătura cu prietenii pe rețelele sociale și accesa muzica și aplicațiile preferate, fie prin intermediul conexiunii Wi-Fi, fie prin folosirea unui model 3G.

Ecranul de 7.85 inci cu rezoluție 1024x768 pixeli permite redarea filmelor și a jocurilor, fără ca acestea să se sacadeze, precum și redarea cărților electronice în diferite formate. Pentru utilizatorii care pun mai mult accent pe divertisment, Essential A700 vine cu aplicațiile Seenow și Antena Play preinstalate.
Essential A700 este disponibilă pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 399 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod