Jazzy Jo ne rasfata vara aceasta cu o calatorie exotica in “Cuba”

Vara aceasta, Jazzy Jo ne invita sa ne rasfatam intr-o calatorie exotica in “Cuba”. Artista ne surprinde cu un single fresh si un videoclip vesel care ne indeamna sa calatorim cu gandul catre frumoasele plaje din zona Caraibelor.
Pentru a vizualiza videoclipul „Cuba”, click aici.

Pe o plaja insorita unde savureaza un cocktail, sarind cu parasuta, sau la un joc de carti in senzuala Havana, intr-un club invaluit in fum de trabuc, sunt doar cateva dintre ipostazele in care o descoperim pe Jazzy Jo in aventura sa imaginara in Cuba.

“Cuba este o piesa de vara, foarte energica si care ne binedispune. In videoclip am incercat sa suprindem latura jucausa a piesei si am imaginat, intr-o maniera amuzanta, scene care sa descrie fumusetea si ritmul vietii din Cuba, precum si rasfaturile pe care ni le ofera aceasta tara.
Este un clip funny, un clip dulce, de relaxare
”, a spus Jazzy Jo.

Jazzy Jo este deja un nume cunoscut in randurile celor care iubesc jazz-ul si concertele 100% live. Cu o voce impecabila si insotita de o trupa talentata, artista a reusit sa le redeschida oamenilor apetitul pentru  jazz, nu numai in forma sa clasica, ci si cu influente pop, funk si R’n’B.

In 2013, Jazzy Jo a lansat prima sa piesa alaturi de HaHaHa Production: „Mi-ai intrat in cap”, o colaborare cu Dorian, care a strans peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube.
A urmat single-ul „A night in Bucharest”, o piesa jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii romanesti din ultimii ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod