Sănătate. Cum să ai un zâmbet de Hollywood. Sfaturile medicului

Majoritatea vedetelor nu au fost înzestrate din naştere cu o dantură perfectă, ca-n filme. De aceea s-au şi inventat în anii '40 procedurile stomatologice estetice.

Te-ai întrebat vreodată cum de reuşesc toate vedetele de la Hollywood să aibă dinţi impecabili? Schimbarea de look nu mai este suficientă, iar acum cabinetele stomatologice oferă şi o schimbare de zâmbet, până la urma cel mai atractiv accesoriu. De la albire dentară, faţete sau aparate dentare, dr. Andra Custra, medic stomatolog Andra Smile, îţi spune la ce soluţii apelează vedetele şi cum poţi avea şi tu un zâmbet de milioane.

”Majoritatea vedetelor nu au fost înzestrate din naştere cu zâmbetele de film, de aceea s-au şi inventat în anii '40 procedurile stomatologice estetice, cele mai folosite în lumea showbiz-ului fiind faţetele dentare, coroanele integrale ceramice, albirea dentară, implanturile dentare, punţile pe zirconium, adiţie de os sau remodelarea gingiei în funcţie de nevoile estetice.

Desigur, există avantaje şi dezavantaje pentru orice procedură medicală, de aceea în cazul oricăror tratamente de estetică dentară, igiena şi grija pentru sănătatea orală cresc exponenţial”, explică dr. Andra Custură.

”Astfel de tratamente estetice au costat vedetele şi până la 50.000 dolari. Desigur, pe cât ne dorim rezultate mai naturale, nuanţe mai apropiate de restul dinţilor, calitatea materialelor trebuie să fie mai bună. Acum tehnologia permite crearea de restaurări dentare din porţelan într-un interval de minute în loc de zile, restaurări dentare mai sigure prin reducerea utilizării plombelor de amalgam de metal, care conţin de multe ori urme de mercur.
Folosind materiale non-metalice, care sunt mai apropiate de smaltul natural al dinţilor, se oferă astfel restaurări cea mai înaltă calitate”
, adaugă dr. Andra Custură.

Prin utilizarea noilor tehnologii (EMAX) medicul dentist este în control complet al rezultatului final. De la coroane, inlay-uri, onlay-uri sau fătate, toate sunt proiectate şi fabricate de la început până la sfârşit de către medicul dentist, el având control total asupra cum va arăta şi potrivi, spre deosebire de o coroană făcută într-un laborator care este sub controlul tehnicianului şi asistenţilor ce lucrează cu modele de ipsos şi nu au văzut niciodată pacientul.

În luna martie, Andra Smile face cadou tuturor pacientelor care aleg să-şi pună coroane din zirconiu, varianta imbunatita prin EMAX, care conferă o estetică mult mai bună.
Cabinetul Andra Smile suportă diferenţa de cost de 250 lei pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de o calitate de ultima generaţie a ceramicii şi de o estetică pe măsură. Mai multe detalii pe www.andrasmile.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod