S-a lansat campania "Cum facem corect detoxifierea de primavara – Forte noi in forme noi"


Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat campania
Compania Vitacare a lansat campania "Cum facem corect detoxifierea de primavara – FORTE NOI IN FORME NOI", o campanie de informare adresata publicului feminin.

Detoxifierea in sine presupune mai multe aspecte care implica intregul stil de viata insa, in mod special, o dieta de reechilibrare organica sustinuta de alimente de natura vegetala si suplimente cu extracte active din plante. In general, dietele de slabire, restrictive sunt insotite de lipsa de energie, constipatie, senzatie de foame si o permanenta pofta de dulce.
 

Este bine cunoscut faptul ca dupa iarna rezervele de vitamine si minerale ale organismului sunt scazute, cantitatea de toxine acumulate crescuta si numarul kg suplimentare atat de mare ca detoxifierea este singura solutie de a reveni la forma maxima. Procesul de detoxifiere ajuta la eliminarea acestor substante nocive din organism, iar rezultatul consta in imbunatatirea tonusului general, in pierderea kilogramelor nedorite si in recuperarea mai rapida din eventualele afectiuni existente.

"Vestea buna este ca in aceasta lupta cu toxinele si kg in plus nu suntem singuri.
Exista componente ale plantelor care au efect terapeutic si care sunt de un real ajutor in incercarea noastra de a ne redobandi forma si starea de spirit post hibernala. In primul rand o dieta formata numai din cereale integrale, fructe si legume crude si verdeturi de sezon, multa apa si ceaiuri trebuie sa fie sustinuta de o serie de suplimente care contin substante fitochimice ce completeaza dieta de detoxifiere"
, a declarat Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu la lansarea campaniei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod