B’ESTFEST revine in 2011 cu Skunk Anansie si Pendulum

17 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
B’ESTFEST revine in 2011 cu Skunk Anansie si Pendulum
Dupa un an de pauza, B’ESTFEST revine in 2011 cu o noua imagine, intr-o noua locatie! 1, 2, 3 iulie sunt zilele in care se va desfasura cea de-a patra editie a festivalului, care anul acesta a dat betoanele din centrul capitalei pe iarba verde din nordul orasului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere! Primele nume confirmate in cadrul programului din acest an sunt Skunk Anansie si Pendulum, pentru prima data intr-un show live la Bucuresti!

Vara aceasta, Emagic va organiza cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST intr-o noua locatie, in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari.
Pe malul unui lac umbrit de salcii, o suprafata verde de aproximativ 10 hectare urmeaza a fi transformata in B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispozitie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival intr-un decor complet diferit de cel cu care fusese obisnuit pana acum.  

"Din 2007 pana acum prietenii apropiati si cei din randul publicului fidel ne-au tot rugat sa mutam B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca un festival inseamna mai mult decat o serie de concerte, este o experienta a libertatii neingradite.
Asa ca am profitat de pauza din 2010 sa regandim conceptul de B’ESTFEST si am luat decizia ca anul acesta sa-l mutam intr-un spatiu intins, cu iarba verde, si sa-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tanar, pentru care un festival inseamna in primul rand oportunitatea de a fugi de cotidian intr-un spatiu creat special pentru el,
" a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod