Savana Kids, destinata camerelor pentru copii

Vopseaua superlavabila Savana Kids este cel mai recent produs lansat de Fabryo Corporation în gama Savana cu Teflon®.
Vopseaua superlavabila Savana Kids este cel mai recent produs lansat de Fabryo Corporation în gama Savana cu Teflon®.

Principalele beneficii ale vopselei sunt lavabilitatea crescuta si gama de sapte nuante selectate în functie de preferintele consumatorilor, cu denumiri inspirate de basmele copilariei.  Vopseaua superlavabila Savana Kids cu Teflon® a fost gândita pentru a raspunde nevoii de a face din camera copiilor un spatiu cu un impact pozitiv asupra dezvoltarii personalitatii acestora, dar si pentru a asigura revopsiri cât mai rare, în conditiile în care frecventa de renovare a acestor încaperi este mare.

"Copiii îsi exprima de multe ori creativitatea desenând sau colorând peretii camerei, ceea ce face ca acest spatiu sa necesite numeroase redecorari.
De aceea, am dezvoltat un produs dedicat, care este foarte rezistent la murdarire"
, explica Oana Robu. Produsul permite curatarea usoara a peretilor, în caz de patare, si creeaza o atmosfera de poveste, prin culori pastelate, care stimuleaza creativitatea si au rezistenta îndelungata.

Savana Kids este disponibila în ambalaje de 2,5 litri, la pretul recomandat de 60 de lei la raft, în magazinele traditionale de retail, retelele de bricolaj si showroom-urile Fabryo din tara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod