O nouă soluţie pentru tratarea dermatitei seboreice

La Roche-Posay lansează Kerium, cremă şi sampon, pentru tratarea dermatitei seboreice, atât pe faţă, cât şi pe scalp. Lansarea este însoţită de o campanie de educare pe www.dermatitaseboreica.ro şi de consultaţii de diagnosticare gratuite în cadrul Bioderm Medical Center, în perioada 6-10 februarie.
La Roche-Posay lansează Kerium, cremă şi sampon, pentru tratarea dermatitei seboreice, atât pe faţă, cât şi pe scalp. Lansarea este însoţită de o campanie de educare pe www.dermatitaseboreica.ro şi de consultaţii de diagnosticare gratuite în cadrul Bioderm Medical Center, în perioada 6-10 februarie.

Kerium DS Cremă este prima cremă de faţă care întăreşte sistemul imunitar de apărare al pielii, la nivel local. Cu 5% Dermobiotic Termal, un ingredient unic extras din apa termală La Roche-Posay, Kerium stimulează eficient sistemul imunitar al pielii acţionând ca un probiotic.

Rezultate demonstrate clinic:
100% reducere a simptomelor dermatitei seboreice după numai o lună de tratament;
0% recidivă timp de 6 săptămâni dupa oprirea tratamentului.

Samponul Kerium DS combate intensiv mătreaţa.
Rezultatele a şapte studii clinice arată că după trei luni de tratament, efectele sunt: -85% mătreaţă, -80% scuame, -82% mâncărime a scalpului.

Consultaţii gratuite la BIODERM


“Se poate întâmpla ca această boală să fie confundată cu alte afecţiuni dermatologice precum psoriazis, rozacee sau dermatita atopică. De aceea este foarte important ca pacientul să se prezinte la medicul dermatolog pentru o diagnosticare corectă. La Roche-Posay, în parteneriat cu clinicile Bioderm, propune o campanie pentru  depistarea şi tratarea dermatitei seboreice.
Consultaţiile sunt oferite gratuit în perioada 6-10 februarie”
spune Dana Diaconu, Medical Relations Manager, La Roche-Posay România.

Consultaţiile vor avea loc în cadrul celor trei clinici Bioderm din Bucureşti (Eminescu, Nord şi Floreasca), pe bază de programare telefonică: 021-2117136;  021-2674225;  0731-018605; 0731-018618.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SORIN din Constanta pe 9 Dec 2015, 23:55
    tratare rapida dermatita seboreica

    VESTI BUNE AM SA VA DAU---NU MERGETI LA DERMATOLOG---VA IA BANII DEGEABA.....am avut si eu dermatita pe gat, fata, frunte si pe cap pana de curand ,am fost la doctor si mi-a dat un sampon si o crema si niste pastile(au costat peste 100 de roni), dar din pacate nu au avut nici un rezultat deoarece iritatia aparea din nou peste cateva zile...Citind mai multe pe net am aflat ca responsabila pentru dermatita este o ciuperca si este foarte greu de vindecat, dar pentru ca doctorii nu vor sa spuna ca exista un remediu naturist. Acum insa am avut noroc cu sotia mea Irina care M-A SCAPAT DE DERMATITA aplicandu-mi lichidul miraculos si sunt foarte FERICIT :) trebuie sa va spun ca devenisem stresat din cauza asta. Tata socru auzind de problema mea a sunat-o pe sotia mea Irina aducandu-si aminte ca a avut si el acum cativa ani dermatita si intr-o zi ascultand la radio o emisiune in care o Doamna Doctor recomanda CEAIUL DE COAJA DE STEJAR... Atunci a decis sa incerce si dansul...surpriza....chiar a functionat :FIERBETI COAJA DE STEJAR TANAR IN APA (faceti ceaiul concentrat) SI TAMPONATI ,SAU PUNETI COMPRESA PE PIELEA AFECTATA SI LASATI-O SA ACTIONEZE CATEVA ORE.REPETATI CATEVA ZILE SI VA DISPAREA. EU AM APLICAT SI O CREMA DE PROPOLIS SEARA INAINTE DE CULCARE SI MI-A REGENERAT PIELEA IN DOAR 3 ZILE... Daca nu gasiti crenguta de stejar in zona in care locuiti (deoarece nici eu nu am gasit) puteti cumpara crenguta de stejar de la orice magazin naturist (eu am dat 3,50ron) deci este foarte ieftina. De asemenea cutiuta cu propolis m-a costat 4,50ron asa ca merita sa incercati. VA DORESC INSANATOSIRE GRABNICA CU CEAIUL DE STEJAR SI CREMA DE PROPOLIS

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod