Muzica senzuala imbie adolescentii la sex

Adolescenti care asculta muzica ale carei versuri au tenta sexuala isi incep viata sexuala mai devreme decat cei care prefera un alt gen de muzica

Piesele care sugereaza ca barbatii sunt macho, femeile sunt doar obiecte sexuale si care fac referire explicita la actul sexual influenteaza comportamentul sexual al adolescentilor, potrivit noilor studii. Adolescentii care au declarat in cadrul unui studiu realizat prin telefon ca obisnuiesc sa asculte muzica cu versuri cu tenta sexuala erau de doua ori mai dispusi sa isi inceapa viata sexuala in urmatorii doi ani decat cei care au declarat ca nu au de-a face cu acest gen de muzica.
In cadrul urmatorului studiu, care a avut loc la o distanta de doi ani, s-a demonstrat ca 51 % din cei intervievati prima data care au declarat ca asculta muzica cu tenta sexuala si-au inceput viata sexuala. Din cei care declarasera in cadrul primului studiu ca nu asculta muzica cu versuri explicite, doar 29% au spus ca si-au inceput viata sexuala. Majoritatea adolescentilor intervievati, cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, s-au declarat virgini la momentul intreprinderii studiului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod