Disfunctia erectila - o afectiune din ce in ce mai frecventa

Disfunctia erectila este o afectiune de care sufera un numar foarte mare de barbati, dar foarte putini dintre acestia recunosc ca au o problema si o trateaza. In Europa se estimeaza ca 1 din 10 barbati se confrunta cu aceasta boala.
In ajutorul barbatilor care sufera de disfunctie erectila a fost creat Levitra - un medicament cu actiune rapida, sigura si eficienta in timp. Datele rezultate in urma unor studii clinice evidentiaza imbunatatiri semnificative ale functiei erectile la barbatii care se confrunta cu aceasta problema. Unul dintre studii a evidentiat ca peste 92% dintre pacientii care au utilizat Levitra in doze flexibile (5 mg, 10 mg sau 20 mg) au raportat imbunatatiri ale erectiei.

"Levitra a fost foarte bine primit pentru ca ofera un tratament rapid si eficient pentru o multitudine de pacienti, inclusiv celor mai dificil de tratat din cauza unor afectiuni care insotesc de obicei disfunctia erectila", precizeaza David Lechleiter, Vicepresedinte si Director General al GlaxoSmithKline Romania.


La nivel global se preconizeaza ca in 2025 vor fi 322 de milioane de barbati care se vor confrunta cu disfunctie erectila, fata de 152 milioane inregistrati in 1995, de aceea prevenirea si tratarea acestei afectiuni sunt foarte importanta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod