Dieta sanatoasa tine depresia la distanta

Facebook Twitter Comenteaza
Dieta sanatoasa tine depresia la distanta

Femeile care au o dieta sanatoasa sunt protejate impotriva anxietatii, depresiei si a bolilor de inima, informeaza ANSA.it.


Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Melbourne, femeile care consuma alimente bogate in grasimi si inalt procesate au un risc crescut de a dezvolta boli mintale.

O dieta nesanatoasa are efecte negative nu doar asupra sistemului imunitar, ci si asupra psihicului, mai spun specialistii.

Statistica Organizatiei Mondiale a Sanatatii este ingrijoratoare: 70% din vizitele medicale sunt datorate alimentatiei dezechilibrate.
Stresul si poluarea influenteaza negativ organismul. Stilul de viata, modul de alimentatie ne pot schimba radical starea de bine. Corpul nostru are putere de autovindecare; vitaminele esentiale ne intaresc imunitatea, ne protejeaza de factorii nocivi care, fara sa ne dam seama, ne "bombardeaza" zi de zi.

"Alimentatia sanatoasa, echilibrata, diversificata precum si evitarea sedentarismului constituie fondul pentru preventia oricarei boli", precizeaza Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vally pe 27 Ian 2010, 21:39
    Bijuterii argint

    Pentru bijuterii de argint 925 produse exclusiv in Italia la preturi imbatabile accesati: http://bijouxitaly.blogspot.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod