Coronavirus

Coronavirus: China anunta ca a gasit un posibil tratament pentru coronavirus. Ce medicament este eficient impotriva COVID 19

kanaldro
Zhang Xinmin, directorul Centrului Naţional pentru Dezvoltare Biotehnologica din China, a anuntat intr-o conferinta de presa ca, dupa un studiu clinic, s-a constatat ca Favipiravir, un medicament antiviral, este eficient impotriva COVID-19.
Favipiravir este un medicament folosit in Japonia inca din 2014 pentru tratarea gripei. Studiul clinic, desfasurat pe 80 de persoane, a constat in impartirea subiectilor in doua grupuri, unul de 35 de persoane, si unul de 45 de persoane.

Rezultatele au aratat ca cele 35 de persoane care s-au tratat cu Favipiravir s-au vindecat mai rapid decat cele 45 de persoane care au fost tratate in mod clasic, potrivit digi24.ro.

Favipiravir: ce este Favipiravir, medicamentul care ar avea efect in tratarea coronavirus


Favipiravir este un compus antiviral nou, administrat oral, cu un mecanism unic de actiune care este activ impotriva unei game largi de virusi, potrivit testelor realizare in laborator.

Favipiravir a fost recent aprobat in Japonia sub numele de marca Avigan.
Avigan este un medicament antiviral experimental dezvoltat de Toyama Chemical din Japonia. Favipiravir inhiba replicarea genelor virale in celulele infectate pentru a preveni propagarea. Citeste continuarea pe kanald.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod