Campania sociala "Sport pentru Viata"

Sambata, 30 mai, in parcul Herastrau din Bucuresti se da startul celei de-a patra editii a Arenelor de Joaca, urmand ca acestea sa ajunga mai apoi si in Campina, Slatina si Targoviste.
La ora 18.00, sportivii vor da startul la Crosul Celor Mici si Voinici, unde cei mai buni alergatori vor primi premii. Copiii se vor inscrie separat fete-baieti, pentru trei categorii de varsta: 6-8 ani, 9-11 si 11-13 ani. Pe tot parcursul zilei, cei mici vor avea acces la mai multe zone de joaca, unde se vor derula, simultan, jocuri si concursuri. Va exista, de asemenea, o zona de cros, o pista atletica, panouri de escalada, cosuri de baschet si un fileu de badminton.

Gabriela Szabo (campioana mondiala la ateltism), Otilia Badescu (campioana europeana la tenis de masa), Diana Oprea (campioana mondiala la ateltism) Andreea Raducan si Monica Rosu (campioane mondiale la gimnastica) sunt doar cativa dintre marii sportivi care ii vor invata pe copii si pe parinti deoptriva sa faca sport.


Evenimentul face parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo. Initiativa are ca public important copiii, dorind sa se apropie de acestia pentru a-i invata de mici ce importanta are sportul pentru sanatate si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor. Daca pana in 2008 evenimentul se desfasura doar in parcul Herastrau din Bucuresti, incepand cu 2009 el se va extinde la nivel national. Astfel, Arenele de Joaca se vor desfasura anul acesta dupa urmatorul program:

30 mai 2009 - Bucuresti, Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle
31 mai 2009 - Campina, pe Bulevardul central, La Soldat
6 iunie 2009 - Slatina, Bulevardul A.I.
Cuza, segmentul de la Fantana pana la CEC

7-8 iunie – Targoviste, Parcul Chindia
Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.areneledejoaca.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 13 Iun 2009, 20:19
    31 maicampina

    super mai ales ca am dansat si eu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod