Bolnavii de cancer se pot trata gratuit la un spital privat

In urma unui contract de colaborare intre reprezentantii Medlife si ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNSAS), toate cheltuielele aferente investigatiilor, tratamentelor, supravegherii medicale si spitalizarii pentru bolnavii de cancer si boli ale sangelui sunt suportate de casa de asigurari.
Incepand din aceasta luna, bolnavii de cancer, precum si cei care se confrunta cu diferite boli ale sangelui pot beneficia de servicii medicale in regim de internare in cadrul spitalului privat Life Memorial Hospital, avand suportul medical al Departamentului de Oncologie si Hematologie Medicala.

Astfel, datorita acestei colaborari, pacientii vor putea beneficia de conditii civilizate de diagnostic si tratament pentru afectiunile oncologice care se preteaza la tratament medical (chimioterapie, hormonoterapie, imunoterapie) sau pentru afectiuni ale sangelui precum limfoame, punctie osteomedulara si mielom multiplu.


Datele statistice arata ca, la ora actuala, in Romania numarul bolnavilor de cancer se ridica la aproximativ 500.000 de persoane, Romania fiind pe primul loc la nivelul tarilor europene in ceea ce priveste rata de morbiditate a unor asemenea bolnavi. Cele mai comune forme de cancer inregistrate in Romania sunt cancerul pulmonar si colorectal, la barbati, respectiv cancerul de san si cel de col uterin, la femei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iftimie pe 17 Iun 2009, 19:50
    tatiana

    am pe cineva cu melanom acromic am nevoie de medicamentul numit dacarbazin 0745387552 este nr de telefon

    0
    0

  • ispas roxana-silvia pe 29 Mai 2009, 19:05
    va rog sa ma ajutati

    cum pot sa internez pe cineva in acest spital vreau sa stiu daca exista o lista de asteptare numarul meu de telefon este 0764350205 va rog frumos sa-mi spuneti unde trebuie sa sun si cu cine sa vorbesc mama unui prieten este bolnava de cancer pulmonar si are mare nevoie de ajutor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod