Sănătate: Problemele coloanei vertebrale pot provoca impotenţă


Dr. Ion Manea, Directorul medical al clinicii de tratament Bio Ortoclinic din București

”La primele semne de impotență este indicat și un control ortopedic, pentru că articulațiile bazinului pot fi de vină. E vorba despre rădăcinile nervoase de la nivelul regiunii lombosacrate, care inervează organele micului bazin. Poate fi vorba de o durere netratată sau de o complicație postchirurgicală după o hernie de disc. Rezolvată cauza, problema dispare”, a declarat dr. Manea.

În aceste condiții, primul pas este un diagnostic corect și apoi tratamentul. Înainte de diagnostic însă, pacientul trebuie să-și asume problema și să accepte ideea că trebuie s-o rezolve, fără să se jeneze să o discute cu un specialist.

Pe lângă afecțiunile coloanei, de vină pentru disfuncțiile erectile mai pot fi problemele cardiovasculare, diabetul, obezitatea, dar și unele probleme psihologice.  

La nivel mondial, dar şi în România, unul din patru cupluri are probleme de infertilitate, descoperite sau nu, iar asta se reflectă direct în numărul naşterilor, care a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 70 de ani.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gorik pe 27 Mar 2019, 13:57
  Impotenta

  Suplimentele sunt utile pentru eliminarea impotentei cu conditia sa se respecte si foarte multe reguli.

  0
  0

 • denirtea pe 5 Ian 2017, 10:53
  Impotenta

  Mai degraba iau suplimente sau pastile decat sa experimentez procedura cu intepatura de albine. Aaa era pentru coloana n-am vazut...:)

  0
  0

 • Vasile pe 18 Mai 2016, 10:51
  Probleme cu erectia

  La mine problema e suparatoare mai ales de cateva luni. Pot sa mentin erectia da nu asa mult. Momentan iau vigrax. Ce ar trebui sa fac sa-mi fie mai bine?

  0
  0

 • marko pe 30 Sep 2015, 15:00
  o solutie dureroasa

  intepatura de albine la locul dureros este o masura pe care am luat-o acum...6 ani cand in urma unor munci istovitoare am patit-o , discopatie lombara tasare 3 discuri L1,2,3 parca ,citisem undeva despre aceasta treaba si am zis sa o incerc ...sa stiti ca trecerea peste socul momentului nu este deloc dificila apoi urmeaza o mica usturime si simti efectiv cum se duce acolo la durerea osului acoperindo ,am inceput apoi cu doua intepaturi stanga -dreapta regiunii dureroase si apoi repetrea sa petrecut cam o data/sapt x2 intepaturi, sa stiti ca asta am facut-o cam 2 luni apoi am uitat pur si simplu de durere si nu a mai sacrificat sarmanele albinute dar...se simtea daca as fi facut ceva activitati fizice medi spre grele, asta nu aveti cum sa o remediati decat prin operatie sau sa lasati timpul ...la mine cam un an a durat recuperarea iar partea cu sex-ul ....pff! pe spate frumos merge de nu se poatee , eu cred ca are pur si simplu afectul unei pilule albastre si asta fara nici o gluma!

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod