Brandul autohton Cathias Edeline, la un pas de Rihanna si Lady Gaga

Impreuna cu bijuteriile, pantofii fac obiectul adoratiei feminine. Si alaturi de pantofi, sandalele si posetele, in egala masura, care, dincolo de utilitate, devin piese de colectie.

Cercetarile au aratat ca la cumparaturi, in creierul femeilor se elibereaza dopamina si, odata cu ea, o stare de bine, comparabila cu administrarea unui drog. Nu degeaba, mai toate depresiile, indispozitiile sau anxietatile se trateaza cu succes la shopping, fie el online sau offline. O astfel de stare de beatitudine s-a instalat si la lansarea colectiei estivale Elayris, semnate  Cathias Edeline, ce a polarizat intreaga atentie a doamnelor si domnisoarelor, in materie de design autohton al accesoriilor din piele.

Tanarul designer Adeline Catinas, creatorul din spatele brandului Cathias Edeline - prezent de doar trei ani pe piata romaneasca - si-a lansat la apa cu succes noua colectie estivala, in cadrul unui eveniment la inaltime.



De ce lalele? Pentru ca in jurul acestei flori a gravitat intreaga colectie, inspirata din regnul vegetal. "In opinia mea, femeia este o floare, motiv pentru care am ales ca simbol principal al colectiei, laleaua, foarte apreciata inca din secolul al XVII-lea, cand bulbii sai erau moneda forte, se foloseau la troc si valorau greutatea lor in aur. La fel ca si atunci, simplitatea si eleganta acestei flori minunate, sunt comparabile si azi cu cele mai pretioase podoabe", a zis Adeline Catinas.



Cromatic, in colectie predomina nonculorile si tonurile neutre, alb, negru, gri, bej deschis, dar nu lipsesc nici accente precum rosu, galben-mustar, auriu, mov, verde, albastru royal. La nivelul formei, pantofii accentueaza feminitatea sunt decoltati si foarte inalti, cu tocuri stiletto. Nu lipsesc insa nici incaltarile tip Oxford, cu platforma subtire, pentru un stil eclectic sau mai androgin. In ceea ce priveste sandalele, piesa vedeta este modelul gladiator, reprodus mai simplificat in varianta cu toc inalt, si, parca desprins din recuzita unui film cu romani, pe talpa dreapta.

Brandul Cathias Edeline a participat la New York Mercedes Benz Fashion Week, în luna februarie a acestui an, cu o colecţie specială de încălţăminte, genţi şi haine din piele, pentru sezonul toamna-iarnă '15/'16, care s-a bucurat de mare succes. Acest lucru s-a întâmplat la invitaţia lui Antonio Urzi - designer emergent, care creează pentru Versace şi Armani şi îmbracă vedete internaţionale precum Rihanna şi Lady Gaga - care a remarcat brandul anul trecut şi a fost foarte plăcut impresionat de stilul şi atitudinea Cathias Edeline.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod