Artroscopia

Recuperare Recuperarea dupa artroscopie este normala dar mult mai rapida decat dupa o interventie traditionala si vei fi pregatit/a sa mergi acasa in cateva zile.

Inciziile presupun dureri normale dar dupa cateva saptamani de la interventie se poate ca zona sa se umfle si sa ai un disconfort. Aceste simptome pot diparea dupa mai mult timp daca tratamentul este pentru artrita.

In functie de articulatie care a fost examinata, dupa o scurta perioada trebuie sa folosesti atela, esarfa sau carja pentru a proteja articulatia sau pentru un plus de confort.
 


Majoritatea persoanelor se pot intoarce la serviciu la putin timp dupa artroscopie, de regula in mai putin de o saptamana, dar bineinteles acest fapt depinde de serviciul pe care il ai. De exemplu, timpul va fi mai indelungat daca meseria ta implica: aplecare, ridicare, sa duci greutati, sau daca acestea declanseaza o presiune asupra articulatiei examinate.

Chirurgul este obligat sa iti spuna tot ce este nevoie sa faci pentru sanatatea ta si a articulatiei, de asemenea, acestia sunt obligati sa discute cu tine despre rezultatele artroscopiei si sa ti le "traduca".
 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doru pe 6 Dec 2008, 13:16
    Artroscopia

    Artroscopia este cea mai sigura metoda, eu am facut un R.M.N la spitalul militar si au diagnosticat ruptura de menisc, la artroscopie a iesit ca am un cartilaju mai moale.

    0
    0

  • mihaelamarin pe 22 Aug 2008, 10:32
    Artroscopia

    Articolul este exceptional. Aceasta artroscopie se poate face si in cadrul spitalului Judetean de Urgente Ploiesti, si daca da as dori sa stiu carui medic trebuie sa ma adresez. Va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod