masca de protectie

Obligatorie! Ce trusă de urgență "anti COVID-19" să ai cu tine dacă pleci în vacanță

Sărbătorile aproape au venit iar oamenii se simt mai tentați ca niciodată să călătorească în diverse zone, pentru a petrece timpul alături de cei dragi. Anul acesta, Crăciunul și Revelionul vor fi diferite față de anii trecuți, însă acest lucru nu înseamnă că nu ne putem bucura de fiecare moment.
Cazurile de COVID-19 continuă să crească la nivel global, iar autoritățile îndeamnă populația să reducă pe cât posibil drumurile la restaurante sau prin țară, pentru a face diverse vizite. Dacă totuși plănuiești să mergi în vacanță este bine să ai cu tine o trusă de urgență "anti COVID-19" care te va ajuta să ai cele necesare pentru a te proteja și a te simți în siguranță.

Specialiștii spun că cele mai importante măsuri de precauție de care să ții cont este să te speli frecvent pe mâini, să eviți să duci mâna la nas și la gură și să păstrezi distanța socială față de persoanele străine.
Pe de altă parte, trusa pe care o pui în bagaj trebuie să conțină obiecte esențiale de igienă, precum gel dezinfectant sau mănuși.

"Toți oamenii ar trebui să se întrebe, înainte de a pleca, dacă pot călători înapoi acasă în cazul în care se infectează cu noul coronavirus în vacanță. Dacă răspunsul este negativ, atunci mai bine rămân acasă.", a declarat David Aronoff, directorul Divizia de Boli Infecțioase de la Institutul Vanderbilt pentru Infecție, Imunologie și Inflamare, conform Insider.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod