6 alimente care întăresc imunitatea

S-a dat startul la răceli. Fă-ţi o listă cu cele mai puternice alimente care întaresc imunitatea şi te protejează în sezonul rece.

Se spune că o răceală durează o săptămână, fără să ţină cont de tratamentele pe care le urmezi. Începe să-ţi curgă nasul, te gâdilă puţin în gât şi strănuţi de o grămadă de ori pe zi. Şi este doar începutul, pentru că ştii bine că urmează nasul înfundat, simţul mirosului şi a gustului scade în intensitate şi sâcâitoarea tuse care pare că nu te mai lasă.

Prezintă-te imediat la medic dacă ai febră persistentă, durere de cap, epuizare fizică, durere generală şi tuse severă pentru că este posibil să ai gripă şi medicul trebuie să-ţi prescrie tratamentul corect.

Ce poţi să faci ca să previi o răceală - spălarea frecventă a mâinilor şi o listă cu cele mai puternice alimente care reuşesc să-ţi întărească imunitatea sau te ajută să te pui pe picioare, reducând intensitatea simptomelor.
MAI MULT DESPRE: sistem imunitar, raceala, imunitate
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DIANA pe 25 Iul 2013, 11:59
    imune

    Pentru imunitate recomand un produs foarte bun format din alge marine clorela si spirulina http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Tratament_sistem_imunitar/Imune-229.html

    0
    0

  • ana pe 8 Oct 2010, 17:47
    TopSanatate horoscop

    informatiile ce le-am primit de la dvs mi sau parut foarte interesante,multumesc foarte mult,am sa va urmaresc cu mare interes

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod