fitness

Uite cum oferi suport oaselor tale și-ți ajuți corpul să devină mai puternic!

Atunci când sănătatea ta este înfloritoare, din toate punctele de vedere, de la primul fir de păr la unghia mică de la picior, te bucuri de viață prin fiecare por. În momentul în care starea noastră de bine este periclitată, începem să resimțim efectele cu fiecare organ, celulă sau țesut.

Vine toamna, un anotimp faimos pentru frumusețea frunzelor căzătoare și pentru armonia păsărilor în zbor, dar și pentru afluența de virusuri. Tot acum scădem fluxul activității sportive, mai ales al celei desfășurate afară, iar mesele noastre încep să se bazeze mai mult pe porții generoase de comfort food.

Din fericire, există aliați care îți pot susține din plin starea de sănătate, iar pe doi dintre ei ți-i prezentăm cu drag în rândurile de mai jos! Descoperă cum să îmbunătățești sănătatea oaselor și cum să îți protejezi și susții două dintre cele mai importante organe!

Bone Formula, pentru oase sănătoase la orice vârstă!


Oasele sunt un țesut viu, care continuă să crească și să se dezvolte pentru o parte din viața noastră.

Se estimează că între 18 și 35 de ani oasele noastre ating o densitate maximă, acoperind perioada în care ești cel mai activă. După această vârstă, începe însă deteriorarea oaselor, fenomen care poate debuta și mai repede din cauza sedentarismului sau a alimentației dezechilibrate.

Cum îți poți ajuta oasele dacă nu le cunoști componența? În mare parte, ele sunt alcătuite din calciu (acest mineral se regăsește în proporție de 90% în oase și dantură) și din colagen, proteina care formează țesutul conjunctiv al oaselor.
Cu cât aceste substanțe sunt mai prezente în corpul uman, cu atât sănătatea oaselor tale va fi mai ridicată. Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod