Greşeli pe care le faci cu lenjeria ta. Aşa te îmbolnăvești

divahairro
6 Februarie 2021
Câte dintre noi considerăm că ar trebui să acordăm atenție lenjeriei intime sau mai degrabă să ne gândim la sănătate atunci când mergem la cumpărături?
Pentru majoritatea femeilor, lenjeria intimă e acea piesă vestimentară pe care o iau în considerare mai intens atunci când vor să obțină ceva de pe urma sa. Fie că este vorba despre capacitatea de a seduce sau despre încrederea pe care ne-o oferă o pereche de chiloți de dantelă, cert este că lenjeria e adorată mai ales pentru faptul că ne face să ne simțim frumoase.

Dar tocmai acest gest se poate dovedi extrem de nociv, deoarece aduce cu sine probleme din punctul de vedere al sănătății.
Vezi în galerie care sunt greșelile pe care le comiți atunci când nu acorzi prea multă importanță lenjeriei tale. Fii extrem de grijulie, deoarece majoritatea te pot îmbolnăvi! 

Nu porți lenjerie din bumbac


Da, știm, lenjeria din bumbac e mai degrabă plictisitoare, dar e cea mai sănătoasă opțiune pentru tine. Spre deosebire de mătase sau de materialele sintetice, bumbacul lasă pielea să respire. Dacă dai greș din acest punct de vedere, vei fi predispusă la infecții bacteriene din cauza acumulării de umezeală în zona intimă.
Păstrează lenjeria sexy pentru momentele speciale, când scapi de ea mult mai repede. Citește continuarea pe divahair.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod