Apa alcalină omoară celulele canceroase. Cum să o prepari acasă

Statisticile au arătat că poporul japonez are o durată de viață mai lungă decât orice altă națiune. Acesta este motivul pentru care foarte mulți oameni au devenit interesați de apa alcalină. Se crede că apa alcalină ajută la eliminarea toxinelor, îmbunătățirea metabolismului și distrugerea celulelor canceroase. Iată cum să prepari și tu această băutură în propria bucătărie!

Cum să prepari și tu acasă apa alcalină care omoară celulele canceroase


În primul rând, știi deja că organismul uman este format din 80% apă, iar pentru a menține starea generală de sănătate, nivelul pH-ului nostru trebuie să fie alcalin. Cu alte cuvinte, valoarea pH-ului trebuie să fie mai mare de 7, deoarece orice valoare sub 7 este considerată a fi acidă și dăunătoare corpului uman.

Dietele și alimentele nesănătoase fac organismul să devină acid. Cea mai mare contribuție la aciditatea organismului o au cafeaua, alcoolul, zahărul rafinat, sarea, alimentele procesate, alimentele grase și lipsa de vitamine și minerale.
Acest lucru are ca rezultat un sistem imunitar slăbit, dureri de cap constante, dureri abdominate și alte probleme de sănătate.

Se știe faptul că aceste celule canceroase se dezvoltă într-un mediu acid și că nu pot supraviețui într-un mediu alcalin, de aceea este atât de important să îți reglezi nivelul pH-ului din corp. Acest lucru este ușor de făcut cu apa alcalină, deoarece poate elimina rămășițele acide fără a afecta celulele sănătoase. Pe de altă parte, ajută la hidratarea corpului și a țesuturilor, precum și la menținerea sănătății și funcțiilor corpului în limite normale.

Rețetă de apă alcalină


Ingrediente

2 litri de apă purificată
1 lămâie spălată bine și tăiată felii
1 linguriță de sare de Himalaya

Modalitate de preparare

Se ia un borcan curat și se toarnă 2 litri de apă în el. Se adaugă feliile de lămâie proaspăt tăiate, precum și lingurița de sare, și se amestecă bine compoziția cu ajutorul unei linguri.
După ce ai terminat de amestecat, închide borcanul cu un capac și lasă-l să stea peste noapte la temperatura camerei. Dimineața, bea trei pahare din acest amestec pe stomacul gol. Corpul tău va echilibra încet nivelul pH-ului și va hidrata organismul în mod adecvat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod