5 lucruri pe care Dr. Oz le face ca să nu se îmbolnăvească

Ce face Dr. Oz ca să se protejeze de răceală și gripă? Descoperă care sunt cele cinci lucruri pe care le respectă cu strictețe!
Când este sezonul răcelilor, a infecțiilor respiratorii și a gripei, există câteva reguli pe care trebuie să le respecți ca să previi îmbolnăvirea. În emisiunea sa ”The Dr. Oz. Show”, celebrul medic împărtășește cinci lucruri pe care le respectă cu strictețe ca să nu se îmbolnăvească.

Iată care sunt cele 5 lucruri pe care le face Dr. Oz ca să nu se îmbolnăvească. Specialistul a vorbit despre ele într-un interviu apărut în ”The Oprah Magazine” și citat de Huffington Post


1. Își face un vaccin antigripal

Celebrul specialistul susține că în fiecare an își face un vaccin antigripal pentru a se proteja. Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția că vaccinarea este cea mai eficientă metodă de prevenție împotriva gripei și a complicațiilor asociate, de aceea este recomandat, mai ales persoanelor aflate în grupele de populație la risc, să se vaccineze înaintea începerii sezonului gripal.
Luna octombrie este cea mai indicată pentru efectuarea vaccinului anual antigripal, susţin specialiştii. 

De asemenea, specialistul susține că în sezonul rece încearcă să consum zilnic ceai de echinaceea. De la primele simptome de răceală, Dr. Oz mărește doza de vitamina C, având grijă să consume citrice.


2. Se spală pe mâini foarte des

Spălatul mâinilor constituie una dintre cele mai impotante lucruri pe care trebuie să le faci mereu pentru a-ți proteja sănătatea. Celebrul Dr.
Oz susține că se apală foarte des pe mâini și acordă mai mult de 20 de secunde acestui obicei de fiecare dată. De asemenea, are grijă să aibă mereu cu el un gen antibacterian care trebuie să conțină mai mult de 60% alcool. Acest obicei te poate proteja de răceli, gripă, dar și de bacteriile care pot cauza probleme la nivelul tractului digestiv.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod