5 lucruri pe care Dr. Oz le face ca să nu se îmbolnăvească

3. Acordă o atenție sporită programului de somn

Chiar dacă suntem mereu în criză de timp, programul de somn este cel mai important, deoarece corpul se regenerează și sistemul imunitar este mai puternic. Potrivit cercetărilor, o persoană care doarme în medie 6 ore pe noapte este de patru ori mai vulnerabilă și expusă riscului de a se îmbolnăvi de răceală sau gripă.

Celebrul specialistul susține că are un program de somn pe care-l respectă cu strictețe, încercând să păstreze regula de a se culca și trezi la aceleași ore în fiecare zi.
Această rutină îl ajută să adoamă mai ușor și să aibă un somn odihnitor. În zilele în care are mai mult timp liber, preferă să își facă somnul de amiază, însă nu mai mult de 20 de minute.


4. Petrece cel puțin 15 minute la soare

Acest lucru este esențial pentru a furniza corpului vitamina D care are rolul de a preveni stările depresive, favorizează absorbiția calciului și întărește sistemul imunitar, scăzând astfel foarte mult riscului unei îmbolnăviri. De asemenea, Dr.
Oz susține că ia zilnic un supliment cu vitamina D. 


5. Nu sare niciodată peste exercițiile fizice

Chiar și atunci când este în criză de timp, tot își găsește timp pentru câteva minute în care se antrenează intens. Yoga, antrenamentele cardio și cele care presupun exerciții intense se regăsesc mereu în programul său. Chiar dacă își petrece majoritatea timpului în picioare, atunci când trebuie să petreacă timp la birou inserează sesiuni de yoga și antrenamente scurte în pauzele pe care le face. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod