10 tratamente rapide pentru aftele bucale

Aftele bucale necesită tratament rapid deoarece sunt foarte dureroase. Ele pot apărea atât la adulți, cât și la copii, din diferite cause, dar mai ales ca urmare a infectării cu ciuperca Candida albicans.
Cel mai la îndemână tratament constă în administrarea unor medicamente antifungice, însă este posibil să ameliorezi simptomele și cu remedii casnice. Află din acest articol care este cel mai bun gel pentru afte bucale, precum și alte tratamente naturiste eficiente!

Afte bucale: tratament rapid


Medicii prescriu adesea medicamente antifungice și soluții dezinfectante pentru aftele bucale, tratamentul rapid al acestora fiind deosebit de important pentru confortul pacientului. Totuși, există câteva lucruri pe care le poți face singură acasă pentru a ajuta la vindecarea aftelor bucale.
Iată câteva leacuri naturiste:

1. Soluție cu apă sărată


Sarea are proprietăți antiseptice, de curățare și calmare, de aceea clătirea gurii cu apă sărată ar putea ajuta la ameliorarea simptomelor aftei orale. Pentru a obține soluția, dizolvă 1/2 linguriță de sare într-o cană de apă caldă. Clătește gura cu această apă sărată pentru a dezinfecta bine zona cu ulcerație. Atenție, soluția nu se înghite, se scuipă! Citeste continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod