Tratament natural pentru bronșită și tuse - banane cu miere și apă

Atunci când suferi de o tuse recurentă, simți că viața ta este mai grea. S-ar putea chiar să nu poți dormi noaptea. În timpul zilei, abia reușești să vorbești, pentru că tușești atât de mult. Însă iată cum poți beneficia și tu de acest tratament natural pentru bronșită și tuse, care conține banane cu miere și apă!

Remediul natural perfect pentru bronșită și tuse din banane cu miere și apă


De ce tușești? Organismul tău are un motiv pentru care face acest lucru. În momentul în care tușești, ți se curăță sistemul respirator. Este o acțiune involuntară, pe care corpul o folosește pentru a elimina congestia. Tusea este frecvent întâlnită atunci când ai o răceală, bronșită, gripă sau alte boli similare. De asemenea, poate fi cauzată de fumat, de poluarea aerului sau de inhalarea fumului de la altcineva care fumează.
În timp ce corpul tău tușește dintr-un anumit motiv, poate fi enervant. Vrei să găsești o soluție care să te ajute să elimini tusea din viața ta. Investești în diferite siropuri de tuse, dar acestea nu par a funcționa. Adesea, acestea par a nu funcționa, ci mai degrabă par să aibă un efect placebo decât să te elibereze de o tuse recurentă. Din fericire, există unele remedii naturale care te pot ajuta să scapi de tuse. Însă trebuie să mergi la medic dacă ai o tuse persistentă.
Ar putea fi un semnal al unei boli serioase sau al unei afecțiuni medicale, deci este important ca un medic să diagnosticheze cauza.

Cremă pentru tuse cu banane - iată cum poţi prepara un tratament natural pentru tuse


Dacă ai câteva banane la îndemână, poți face cu ușurință această cremă pentru tuse acasă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente pentru a face acest remediu. 

Ingrediente


400 mililitri de apă
2 banane coapte
2 linguri de miere organică

Mod de preparare


Se fierbe apa într-o oală. Atunci când începe să se încălzească, se curăță bananele de coajă și se pasează într-un castron mare.
O lingură de lemn te ajută să pasezi mai ușor bananele. 

Se toarnă apa fiartă peste banane. Se acoperă amestecul și se lasă să se răcească pentru 30 de minute. După ce este rece, poți adăuga și mierea în amestec. Amestecă bine totul. Poți folosi crema de tuse pentru ameliorarea simptomelor. Însă trebuie încălzită înainte de utilizare. Poți apela la acest tratament de până la patru ori pe zi. 

Această cremă de tuse îți poate vindeca tusea, dar nu te poate ajuta și cu alte probleme.
Bananele pot spori în mod natural nivelul de serotonină, ceea ce te ajută să dormi și îți sporește bunăstarea generală. Dacă tusea te ține treaz, bananele te pot ajuta să ameliorezi insomniile. Și mierea te poate ajuta să dormi liniștit.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod