Sănătate. Ozonoterapia încetineşte procesul de îmbătrânire. Ce fel de procedură e?

Ozonul a fost descoperit în 1840, de Schonbein, şi a fost folosit timp de 160 ani pentru purificarea apei şi tratarea pacienţilor
Actriţa Sharon Stone a dezvăluit recent secretul tinereţii ei. Ea merge de două ori pe an la o clinică de sănătate unde se supune tratamentelor revoluţionare cu ozon.

De altfel, vedetele din toata lumea apelează la ozonoterapie pentru a se menţine într-o formă cât mai bună: actriţa Sharon Stone, pilotul de formula I Rubens Barrichelo, regina Elisabeta II, fotbalistul Zinedine Zidane şi rockerii de la Rolling Stones.

Şi la noi în ţară, personalităţile se tratează de diferite afecţiuni prin ozonoterapie”, ne-a dezvăluit dr.
Ştefan Tiron, medic specialist ortoped, cel care a implementat pentru prima dată terapia cu ozon în România la Centrul Medical Tiron.

Ozonoterapia este un tratament revoluţionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afecţiuni reumatice, artroze, lombosciatică, dar şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire şi tratarea afecţiunilor stomatologice, fiind folosită cu succes de câţiva ani şi în România.
Ozonul a fost descoperit în 1840, de Schonbein, şi a fost folosit timp de 160 ani pentru purificarea apei şi tratarea pacienţilor.
De la începutul secolului al XX-lea, oraşe mari din Europa au folosit ozonul pentru a purifica rezervele de apă.

Frumuseţe şi tinereţe


În domeniul cosmeticii, terapia cu ozon este cunoscută pentru minunatele ei efecte de încetinire a îmbătrânirii, de remodelare a corpului. Ozonoterapia estetică se realizează prin sauna cu ozon, cu efecte rapide în eliminarea celulitei, a retenţiei hidrice, reducerea depozitelor de grăsime, întărirea tonusului muscular, tratarea problemelor articulare şi a eczemelor.
Terapia curaţă porii capilarelor şi elimina metalele grele şi grăsimile din organism. Zonele inestetice ale pielii, aparute odată cu celulita, sunt provocate de lipsa de oxigenare a ţesuturilor pielii. Sauna se face într-o capsulă la 37 de grade Celsius în spaţiu închis. Odată patruns în organism, amestecul gazos distruge învelişul ţesutului adipos şi facilitează arderea şi eliminarea prin transpiraţie. Costul unei sedinţe de ozonoterapie este de circa 60 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod