Drama unei vedete. Andreea Marin şi povara purtată în suflet vreme de trei decenii

7 Martie 2016
Decesul tatălui ei din cauza problemelor cardiace a reamintit publicului o tragedie veche ce a marcat existenţa starului TV. A asistat la moartea mamei ei într-un accident de circulaţie produs de tată
Andreea Marin, 41 de ani, şi-a pierdut tatăl la sfârşitul săptămânii trecute. Dan Marin a decedat la vârsta de 70 de ani din cauza unor afecţiuni cardiace. Duminică ar fi fost ziua lui de naştere.
"Era bolnav de inimă, avea patru stenturi și suferea de diabet, fiind dependent de insulină.
Stătea acasă în fața televizorului și se uita la știri. De la o vreme, soția și-a dat seama că nu se mai ridică din fotoliu.
Atunci a constatat că decedase"
, a povestit pentru RTV Dan Ioan Cărpuşor, primarul oraşului Roman, în care locuia tatăl vedetei cu cea de a treia soţie.  
Pe lângă tristeţea provocată de veste, odată cu decesul tatălui său a fost reluată şi tragedia din copilăria starului TV.
Mama Andreei Marin a murit într-un accident de circulaţie provocat de Dan Marin. Vedeta şi-a apărat întotdeauna părintele supravieţuitor, dar ancheta autorităţilor a ajuns la concluzia că responsabil pentru accidentul rutier a fost tatăl vedetei.
Mama Andreei a murit în braţele ei pe drumul către spital.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • George pe 7 Mar 2016, 17:54
  Faceţi-vă milă, sufăr peste poate, să ştie tot neamul

  Şi contribuiţi cu ceva bănuţi pt. cele necesare. Gen: "daţi un leu pt. ateneu". Vedeţi că sufăr peste poate, am bătut toba să ştie omenirea întreagă, poate înţelegeţi că am nevoie de sprijin... Doar aşa ceva costă nu glumă, iar eu nu mai câştig ca pe vremuri... Pt. ce altfel nu ar fi făcut panorama cu suferinţa descrisă atât de poetic, literar, să verse tot românul lacrimi amare. Biata Andreea Marin, săriţi s-o ajutăm fraţilor. Penibil. Jenant. Durerea adevărată te răvăşeşte, te face neom, te omoară. Dar nu, ZÂNA (ex) vrea să câştige audienţă prin milă şi compasiune. Să te serveşti de MOARTE pt. a-ţi face reclamă e nu penibil, e ruşinos. Tatăl se răsuceşte în groapă de jenă.

  0
  1

 • xyz pe 7 Mar 2016, 11:22
  SI TU

  Gianina, jos palaria pentru comentariul tau, insa doar nu vrei ca "plebea" sa se destepte, sa fie corect informata, asta ar fi culmea, caci "cei de sus" doresc contrariul, drept pentru care sintem spalati pe creier, zilnic, cu tot felul de rahaturi, ca de exemplu falsa jelanie a acestei parsive. Orice, numai adevarul nu.

  0
  1

 • Gianina pe 7 Mar 2016, 10:19
  Ne facem reclamă şi din moarte

  Păi, dacă era aşa de îndurerată nu mai avea puterea morală să stea să scrie pe blog. Moartea unui om drag TE PARALIZEAZĂ pur şi simplu, iar suferinţa despărţirii este cumplită. Nu te apuci imediat să baţi toba...lume, lume, şarpele minune... Femeia asta rece ca un şarpe nu poate să sufere, doar dacă nu mai are bani. Măi jurnalişti de carton, dacă EX diva vrea neapărat să-şi facă reclamă... că a cam intrat pe linie moartă, voi credeţi că daţi lovitura scriind despre aşa ceva? Of, of, of... dece nu scrieţi de copiii care au asistat la arestarea tatălui de către comunişti, tată pe care nu l-au mai văzut niciodată. Sau de accidentele provocate de redactori TV, soldate cu moartea, accidente rămase nepedepsite?

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod