Sănătate. Cum să scapi de durerea de cap în două minute. Un truc simplu!

Un specialist explică într-un video cum să procedezi ca să tratezi această problemă fără să apelezi la medicamente. Vezi cât de uşor este!

Culoarea, forma şi localizarea durerii de cap sunt trei aspecte care te pot scăpa de problemă. Cu cât te gândeşti mai mult la aceste trei aspecte în timp ce te doare capul şi încerci să ţi le imaginezi, cu atât mai rapid vei scăpa de durerea sâcâitoare.

Teoria a fost descoperită de Kamil K. Wawrzyszko, un consultant în afaceri, care are un canal pe Youtube numai cu video-uri motivaţionale. Vizualizările pentru filmuleţul despre durerea de cap au fost peste 750.000 şi multe dintre comentariile lăsate de persoanele care au încercat trucul atestă faptul că el dă roade.

Strategia propriu-zisă constă în încercarea de a te concentra asupra durerii şi de a-ţi imagina forma pe care o are, culoarea şi unde se află ea localizată, până când aceasta dispare.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 1 Iul 2015, 22:30
    Pai da!

    I-auzi, domnule! Mie imi trece durerea de cap numai cand ma uit la frumoasa aia din poza si mi-o imaginez la mine in pat: aceeasi culoare, lcalizare la mine in pat iar forma ei imi convine de minune! O astept!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod