Sănătate. 5 ceaiuri contraindicate seara. Plante de care să te fereşti



3. Ceaiul de măceşe

Sunt fructele care se numără printre cele mai bogate surse de vitamina C, de aceea el este recomandat în special în cazurile de oboseală permanentă, carenţă de vitamine, suprasolicitare pentru că are proprietatea de a revigora organismul şi a-i conferi o stare de energie. De aceea ar fi de preferat să nu-l consumi seara târziu pentru a nu-ţi afecta calitatea somnului.


4. Ceaiul de cătină

Trebuie să ştii că acest fruct puternic colorat în portocaliu conţine de aproape 10 ori mai multă vitamina A decât o lămâie.
Prin urmare, acest ceai are un efect energizant asupra corpului şi va influenţa calitatea somnului. Consumă-l în timpul zilei, deoarece are numeroase beneficii asupra sănătăţii organismului.


5. Ceaiul din cozi de cireşe

Este un puternic diuretic, fiind folosit în special pentru a ajuta la buna funcţionare a rinichilor şi foarte benefic persoanelor care au nisip la rinichi. Însă, el te va ţine trează noaptea, fiind necesar să mergi de mai multe ori la toaletă din cauza puternicului său efect diuretic.
Consumă-l cel mai bine pe parcursul zilei, însă evită-l după orele 19:00 pentru a avea un somn odihnitor.


Ceaiuri cu efect calmant care sunt recomandate seara:


1. Ceaiul de lavandă
2. Roiboos
3. Ceaiul de muşeţel
4. Ceaiul de fenicul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 27 Ian 2016, 09:44
    Faci bani acasă la tine!

    Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: nusibv49@gmail.com

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod