Cum te poate ajuta aromaterapia in perioada sarbatorilor?

Aromaterapia alunga depresia, stresul si insomniile Aromaterapia te ajuta sa scapi de stresul, depresia si insomniile caracteristice acestei perioade. Afla cateva tehnici utile.

Aplicare: Uleiurile pot fi amestecate intr-o sticla cu spray si pot fi folosite ca spray-uri pentru improspatarea aerului din camera (30 picaturi de ulei esential la 60 ml de apa).

Insomnii: Foloseste ulei de lavanda inainte de a te baga in pat. Unge-ti tamplele cu cateva picaturi sau pune 1-2 picaturi pe perna.
Nu folosi insa prea mult ulei, pentru ca poti obtine efectul nedorit si vei ramane treaz.

Depresie: Amesteca 20 picaturi de ulei de portocale cu 10 picaturi de menta cu 60 ml apa intr-o sticla cu spray si agita bine.

Digestie: Scortisoara, usturoi, ghimbir, mir, portocala, menta. Maseaza abdomenul in sensul acelor de ceas cu 2-3 picaturi din aceste uleiuri pentru a ajuta digestia.

Stres: 12 picaturi de ulei de tamaie, 6 picaturi ulei de mir si 5 de scortisoara se amesteca cu 60 ml apa, se agita bine sticla si se imprastie in camera.

Sistem imunitar:
Sunt de ajutor uleiuri precum cel de tamaie sau combinatii de oregano si cimbru.


Pentru o atmosfera placuta, in care sa fie miros de brad, pune 30 picaturi de ulei de pin sau molid in 30 ml de apa, sau poti amesteca ambele uleiuri cu apa.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micle_ioana pe 29 Dec 2008, 10:27
    intrebare despre produse

    Unde se gasesc de cumparat produsele astea?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod