Belle de Jour

Noile aventuri intime ale unei prostituate de lux londoneze

Belle renunta la jobul de call-girl. Belle pleaca intr-o vacanta exotica. Belle devine fidela unui singur barbat. Sau nu? Cand un var misterios, care traieste intr-un adevarat paradis tropical o invita pe Belle de Jour sa-si petreaca la el vacanta, aceasta porneste intr-o calatorie care ii va hotari destinul.

Se va intoarce Belle la existenta dinainte, la statutul curtezanei de lux, rasfatata de clienti si mare amatoare de practici sexuale dintre cele mai neortodoxe? Sau va opta pentru dimensiunea domestica a vietii?

Pe parcursul unei naratiuni ironic-savuroase, scrisa alert, plina de umor si condimentata cu scene erotice, purtand deja familiara marca a lui Belle de Jour, aventurile eroinei il tin pe cititor cu sufletul la gura, purtandu-l prin labirintul initiatic pe care il presupune orice calatorie.

Povestea este dublata deopotriva de un ghid in maniera lui Belle, un indreptar menit a-l ajuta pe cititor sa se descurce in situatiile inedite ce se ivesc pe parcursul calatoriilor in tari indepartate, de dialogurile spumoase ale acesteia cu fanii sai de pe Internet, de digresiuni pline de umor.

 

"O carte de un umor plin de franchete, cu o actiune lipsita de orice prejudecati."
Daily Mirror

"Sunt o femeie tanara. Fac sex pe bani. Si imi place sa scriu. Cam asta ar fi de spus despre mine..."
Belle de Jour

 

Poti cumpara cartea "Belle de Jour" de Belle de Jour, aparuta la Editura Trei de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 35 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod