Ce este Reiki și ce spun studiile despre această terapie alternativă

Andreea şi Bogdan, cei doi promotori ai tratamentului Reiki, vă aşteaptă la Şcoala Iubirii, unde iniţierea în această tehnică este oferită gratuit


Unde poți practica

”Este important de înțeles că Reiki nu vindecă direct o afecțiune, Reiki este lumina interioară, energia care ne tranzitează, iar accesarea ei ne aduce pacea interioară și liniștea, care sunt de fapt cei mai importanți indicat ori ai sănătății – acea stare în care te afli în completă pace cu tine, indiferent de circumstanțe.

Așadar este important ca pacientul să creadă în acest tratament și să aibă intenția de a se vindeca. Un alt aspect de luat în calcul este faptul că Reiki nu are nici un fel de efect secundar. La Școala Iubirii noi oferim gratuit inițierea în Reiki gradul I, moment în care se face un acodaj, iar persoana inițiată poate începe să-și facă autotratament. Ulterior, pentru cine dorește și merită, se poate face și acordajul în gradele următoare”, explică Andreea Lada.

Școala Iubirii organizează pe data de 25 octombrie, o nouă tabără spirituală la Șinca Veche, considerată prima mănăstire creștină din lume, un loc puternic energetic foarte important din România.
Printre tehnicile spirituale oferite în această călătorie sprituală este inclusă și inițierea în gradul I, respectiv gradul II, în funcție de persoană. Costul excursiei de o zi este de 149 lei cu transport inclus.

Școala Iubirii este o comunitate spirituală fondată de Bogdan și Andreea, unde se predau varii tehnici din mai multe culturi și filosofii care ajută ființa să pătrundă în centrul ei și să acceseze starea naturală de liniște și pace. În fiecare joi de la 19.30-21.00 puteți participa la orele de yoga și în taberele spirituale organizate lunar.
Mai multe informatii pe www.scoalaiubirii.ro si pe Facebook.


Foto: Depositphotos, Şcoala Iubirii

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod