Fibrilatia atriala sau bataile rapide ale inimii

Fibrilatia atriala este o afectiune relativ frecvent intalnita care se manifesta prin bataile rapide si necontrolate (fibrilatie) ale camerelor superioare (atrii) ale inimii. Acest ritm rapid si necontrolat afecteaza circulatia normala a sangelui la nivelul inimii, determinand un puls neregulat si cateodata o senzatie de palpitatie in piept.
Fibrilatia atriala este o afectiune relativ frecvent intalnita care se manifesta prin bataile rapide si necontrolate (fibrilatie) ale camerelor superioare (atrii) ale inimii. Acest ritm rapid si necontrolat afecteaza circulatia  normala a sangelui la nivelul inimii, determinand un puls neregulat si cateodata o senzatie de palpitatie in piept.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 28 Feb 2012, 00:41
    tahicardie

    foarte util si interesant articolul. e foarte bine sa fim informati si sa prevenim, mai ales ca in romania nici nu stii de ce doctor dai. in ceea ce priveste bolile de inima, e bine de stiut ca exista spitale bune, specializate pe cardiologie nu numai in bucuresti, dar si la cluj si destul de recent, la brasov,clinicco, pe care o recomand cu incredere pentru ca am ajuns la ei cu o tahicardie anul trecut

    3
    0

  • oana pe 28 Iun 2011, 21:26
    boli de inima

    care ar fi cauzele acestor batai necontrolate ale inimii? e posibil sa fie din lipsa fierului in organism?

    10
    0

  • hercz maria pe 12 Iun 2009, 19:09

    foarte bine de stiut si din pacate cunosc multi cu aceasta afectiune

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod