Un partener tanar sau unul matur?

Focos si idealist sau matur si realist?

Un baiat de 20 de ani

Avantaje: excitat de instinctul tau matern, este inutil sa-i ceri sa fie foarte responsabil, deoarece inca locuieste la maica-sa. Maleabil cand ridici tonul, il poti manipula pana in panzele albe, afisand o inocenta dezarmanta.

Inconveniente: ejaculeaza precoce.

Un barbat de 30 de ani

Avantaje: experimentat sexual (tehnica, dar si... dotare), te ia cu masina cand iesi de la cursuri, il poti extorca de fonduri cu usurinta.

Inconveniente: prea atras de prospaturi, te poate parasi atunci cand nu mai corespunzi standardului adolescentin sau, din contra, simtind ca-i trece timpul va dori urgent un copil.


Aura, studenta, 22 ani
Am un prieten mai mare ca varsta si nu a fost neaparat o alegere facuta pe acest criteriu. Dar pot recunoaste ca e o relatie mult mai constructiva datorita faptului ca am mult mai multe de invatat de la o persoana care nu are doar sentimente pentru mine, ci si capacitatea de a-mi arata lucrurile intr-o perspectiva mai matura.

Anca, eleva, 17 ani
Am un prieten care are 20 de ani. Este un baiat bun, cu capul pe umeri. Am ales aceasta varianta deoarece imi doresc o relatie sincera, serioasa, de durata, si cred ca numai un baiat matur, care a trecut de varsta de 16 -17 ani, imi poate oferi aceasta relatie.
La 20 de ani vezi lucrurile in alt fel, gandesti mai matur, incepi sa ai anumite responsabilitati si mai vrei si altceva decat fete (baieti), distractii (discoteci, baruri) si bani.

Articol
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • strong_mioritic pe 14 Ian 2009, 18:01
    sunteti jalnici

    oare cum sa descriu sictirul provocat de stupida care a deschis discutia ... ???

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod