Singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru o viață fericită și abundentă

Cu toții avem un loc în care mergem atunci când lucrurile din viața noastră iau o turnură proastă.
Această setare prestabilită este importantă deoarece viața ne pune obstacole în cale, oricare ar fi drumul pe care vrem să îl urmăm. Însă știi care este singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru o viață fericită și abundentă?

Ce ar trebui să faci pentru o viață fericită și abundentă?


Care este starea ta de spirit de bază? Care este viziunea asupra lumii atunci când ți se îneacă toate corăbiile? Credința este mai puternică și vezi imaginea de ansamblu sau începi să te enervezi din cauza lucrurilor prin care viața te pune să treci?

Atunci când lucrurile devin dificile, privește în sus! Există o ordine a vieții tale. Indiferent de câte obstacole întâlnești, viața te va duce unde îți dorești cu adevărat. Această credință fundamentală poate schimba totul dacă îți dai seama cum o poți include în modul tău de gândire.

Einstein spunea adesea că cea mai importantă decizie pe care o luăm este credința într-un univers prietenos sau într-unul ostil. Dacă ai impresia că trăiești într-un univers ostil, ai tendința să privești în jos. Iar acest lucru te face să te simți rău. Dar când crezi că trăiești într-un univers prietenos, ai tendința de a privi în sus. Ai încredere că există o putere mai mare, că ești sprijinit de forțe dincolo de propria voință și că dragostea conectează toate lucrurile vii.

Iar sfatul care ar putea să îți schimbe cu adevărat viața este: "Exersează privitul în sus!"


Observă culorile frumoase ale cerului și felul în care se mișcă norii! Admiră păsările care zboară la unison! Bucură-te de vântul care mișcă frunzele copacilor! Iar dacă ești în apropierea unei catedrale vechi, te poți uita îndeaproape la anii de muncă ce au fost dedicați onorării unei forțe mai mari decât a oamenilor.
Toate aceste temple uimesc prin energia pe care o transmit și frumusețea pe care o arată, însă există ceva și mai important legat de acestea. Au fost proiectate de oameni care privesc în sus. Prin puterea exemplului, poate că vei reuși să vezi imaginea de ansamblu a vieții și să îți dai seama că fiecare obstacol din viața ta este acolo cu un scop - să te învețe ceva și să îți testeze limitele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod