Cum să te bucuri cu adevărat de weekend, fără să ai senzația că nu ai făcut nimic

Din păcate, cultura profesională ne face să ne entuziasmăm excesiv spre final de săptămână, în timp ce ziua de luni este cea mai detestată.
Putem fi de acord ca weekendul este cea mai asteptata parte a saptamanii. Multe dintre noi incearca sa inghesuie in doua zile o multime de lucruri ce nu pot fi facute de luni pana vineri.

De cele mai multe ori, nu reusim sa facem nici macar jumatate din ce ne-am propus, iar seara de duminica vine cu frustrare si dezamagire. Bineinteles, si cu gandul ca urmeaza, din nou, oribila zi de luni.

Daca te regasesti si tu in dinamica de mai sus, probabil te intrebi cum sa iti organizezi weekendul astfel incat sa nu simti ca l-ai ratat de fiecare data.
Ca de obicei, noi incercam sa iti oferim raspusurile si solutiile de care ai nevoie.

Cum sa iti organizezi weekendul eficient: 5 idei pentru a combina utilul cu placutul


1. Asociaza fiecarui task o activitate care iti face placere


Desi ti-ai dori sa faci doar ce ai chef in fiecare weekend, intotdeauna apar sarcini care trebuie sa fie rezolvate. Curatenie, cumparaturi, drumuri prin oras, programari la medic si in alte locuri in care nu poti ajunge in restul saptamanii. Pentru a nu simti ca irosesti sambata si duminica, incearca sa asociezi fiecarui task cate o activitate pe care o adori.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod