Cum să devii mai productivă, mai bogată și mai încrezătoare: Obiceiurile care chiar fac diferența

Au mai rămas doar doua luni din 2021, iar daca simți că nu ți-ai atins potențialul maxim, aceasta este șansa ta.
Te uiti in calendar si observi cu uimire ca mai sunt doar doua luni din anul acesta. Nici noi nu stim cum a zburat timpul. Totusi, suntem sigure ca daca inca mai ai lucruri de facut, le poti duce la bun sfarsit.

Fie ca vrei sa te dezvolti personal, sa deprinzi obiceiuri pentru productivitate, sa castigi mai mult luna de luna sau sa iti gasesti motivatia pentru a incepe un proiect, strategiile de mai jos te vor ajuta.

Iata 5 obiceiuri pentru productivitate, incredere si motivatie ridicata!


1. Fii dispusa sa suferi 5 minute in fiecare dimineata


Psihologii spun ca primele trei ore ale zilei sunt cruciale pentru succes. Iar daca diminetile ti se par imposibile, trebuie sa stii ca suferinta trezirii si ridicarii din pat dureaza maximum 5 minute.
Trebuie doar sa iti faci curaj si sa fii dispusa sa treci prin acele 5 minute. De ce? Simplu: faptul ca ramai in pat si iti prelungesti agonia inseamna ca te autosabotezi si iti va fi de zece ori mai greu sa faci ceea vrei.

Asadar, in fiecare dimineata, in loc sa te gandesti ca va fi o zi grea, gandeste-te la cele 5 minute. Daca treci de ele, totul va deveni mult mai usor! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod