Lily Collins promite că sezonul 2 din „Emily in Paris“ te va lua prin surprindere

Noul sezon al serialului va fi lansat de Netflix pe 22 decembrie.
„Emily in Paris” va reveni in decembrie cu un nou sezon care se va concentra mai mult pe diversitate si incluziune, anunta protagonista Lily Collins. Intr-un interviu publicat in editia din decembrie a revistei ELLE UK, actrita a explicat cum a ajutat-o reactia publicului dupa primul sezon sa-si modeleze prestatia din urmatoarele episoade.

„Pentru mine, ca Emily, dar si ca producatoare a serialului, dupa sezonul intai, cand am auzit parerile, ingrijorarile, intrebarile, like-urile, dislike-urile si sentimentele oamenilor, erau niste lucruri care vorbeau despre vremurile pe care le traim si despre ce este drept, moral si corect si ce ar trebui facut.
Si asta a fost ceva de care m-am simtit pasionata. Producatorii au simtit cu totii acelasi lucru”, a declarat vedeta in varsta de 32 de ani.

Succesul impartit intre aprecieri si critici


Primul sezon al serialului creat de Darren Star a avut premiera in octombrie 2020, la cateva luni dupa izbucnirea pandemiei de COVID-19, si prezinta povestea unei tinere din Chicago, Emily Cooper (Collins), care primeste sansa de a locui timp de un an in Paris pentru a aduce o influenta americana pe retelele de socializare ale unei firme franceze de marketing.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
12 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod