Cele mai bune lecții de viață pe care le înveți până în 30 de ani, potrivit unui psiholog

Cele mai bune lecții de viață pe care le înveți până în 30 de ani sunt cele care te ajută să afli cine ești și încotro te îndrepți.
Se spune ca odata cu implinirea varstei de 20 de ani si pana ajungi la pragul de 30 de ani, te afli intr-un proces continuu de autodescoperire. Este momentul cand inveti poate cele mai multe si importante lectii de viata, cum ar fi: ce cariera iti doresti, unde vrei sa traiesti, ce tip de partener iti place etc.

Pentru multi, un rol important in procesul de autodescoperire il are terapia. Aici ei invata cine sunt si ce isi doresc de la ceilalti si de la viata. Prin urmare, cine ar putea sa explice mai bine despre ce se intampla intre 20 si 30 de ani daca nu chiar un psiholog.
Kristen Gingrich este psihologul autorizat care ne dezvaluie cele mai bune lectii de viata pe care le inveti pana in 30 de ani.

OAMENII NU SUNT MEREU CUM TE ASTEPTI SA FIE (BUNI SAU RAI)


Incepand cu 20 de ani, s-ar putea sa realizezi ca ceea ce credeai ca stii despre lume si despre oamenii pe care i-ai idolatrizat poate fi gresit. S-ar putea sa inveti lucruri de care ai fost ferita in copilarie, s-ar putea sa te indepartezi de prieteni sau de membrii familiei si ai putea fi dezamagita de oameni despre care credeai ca nu te vor dezamagi niciodata.

Dar acest lucru este valabil si invers: vei invata ca “nu judeca o carte dupa coperta” este o lectie care ti-a fost “predata” in copilarie, dar abia acum incepi sa o inveti.
De exemplu, oamenii cu care credeai ca nu te vei intelege niciodata ar putea sa iti devina buni prieteni sau slujba care credeai ca nu este pentru tine, ar putea fi exact ceea ce iti doresti. Lasa oamenii (si situatiile) sa iti arate cine sunt si nu judeca nimic sau pe nimeni inainte de a le oferi o sansa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod