suflet

Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta!

Există uneori momente în viața fiecăruia în care simțim că totul se prăbușește în jurul nostru. Când problemele ne apasă sufletul precum pietrele de moară și credem că singura soluție de a scăpa este să dispărem cu totul, dacă s-ar putea.
Trebuie să înțelegi că este perfect în regulă să ai sufletul epuizat. Trebuie să fii blând cu tine însăți și să știi că este bine că simți ceea ce simți. Este bine să lași totul să te acapareze, chiar dacă simți că te consumă în fiecare celulă a corpului tău.

Este în regulă să nu te simți liniștit, să fii trist, chiar dacă pe moment pare destul de dificil. Nu poți trăi doar într-o singură extremă tot timpul - cea a fericirii și abundenței. Nu trebuie să te forțezi să simți bucuria perpetuă sau să te lupți din toate puterile să depășești cât mai repede acea situație.
Vindecarea are nevoie de timp și ar trebui să te simți mândra că ai puterea de a căuta acel echilibru în viața ta.

Ce faci când sufletul ți-e epuizat


Ești om și chiar un om frumos, cu trăiri complexe; unele minunate, altele împovărătoare. Viața poate fi confuză și dezordonată, însă poți avea parte și de cele mai uimitoare experiențe. Acesta este lucrul pentru care ar trebui să fii cel mai recunoscător. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod