7 mici obiceiuri care te fac incredibil de atrăgătoare (nu au legătură cu aspectul fizic)

Deși nu toate recunoaștem asta, adevărul este că ne dorim să fim atrăgătoare și plăcute de toată lumea.
Si faptul ca avem grija ca atunci cand iesim pe usa casei sa aratam bine, demonstreaza ca ne dorim sa aratam placut in fata celorlalti. Nu este nimic gresit in asta. Gresit este sa credem ca doar aspectul fizic conteaza. Hainele, parfumul, parul si machiajul. In realitate, pentru cei mai multi dintre oameni, un gest frumos pe care cineva il face pentru ei sau o vorba frumoasa care le-a fost adresata ii face sa se simta atrasi de cineva.

Obiceiuri care te fac mai atragatoare


SURPINDE-I PE CEILALTI PRIN GESTURILE TALE


Cand vine vorba de surprize, oamenii se impart in doua categorii: cei care vor sa fie surprinsi in fiecare zi, fie ca le oferi prajitura preferata, fie ca le organizezi o petrecere surpriza, si cei cu care risti sa te certi puternic daca ai indraznit sa ii surprinzi cu ceva.

Asa ca, excluzandu-i pe cei din urma, nu da inapoi de la a le face mici surprize celor cu care ai o relatie buna si pe care ii simpatizezi. Surprinde-ti colega de birou aducandu-i desertul preferat sau o salata la pranz (in cazul in care se afla la dieta).
Daca ai ocazia, data viitoare cand mergi sa faci o poza cu artistul preferat, surprinde-l si pe el (sau ea) cu un mic cadou care stii ca o sa ii placa – e artistul tau preferat, deci ar trebui sa stii cam totul despre el.

A face o surpriza placuta cuiva este un moment de impact si ramane clar in amintirea persoanei surprinse. Si e chiar placut, daca iti face si tie placere, bineinteles, sa fii o cutiuta magica cu surprize.

SPUNE “NU”


Oamenii ii respecta pe cei care au curajul sa isi exprime parerea si sa isi sustina punctul de vedere. Spunand “Nu” celorlalti, atunci cand este cazul, oamenii vor vedea in tine o persoana sincera si hotarata.
Desi nu tuturor ne este usor sa spunem “Nu”, atunci cand o facem inseamna ca alegem sa ne punem pe noi pe primul loc. Si daca tu nu te pui pe tine pe primul loc, atunci si cei din jur te vor pune intotdeauna pe locul doi. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod