Cuvintele care îl fac pe partenerul tău să fie instant mai atent la tine și la relația voastră

Încrederea în sine poate fi construită în timp, în special atunci când ne concentrăm asupra practicilor de dezvoltare personală, introspecție sau chiar cu ajutorul terapiei.
Foarte multi oameni se confrunta cu stima de sine scazuta, iar cei mai multi dintre ei prefera sa nu vorbeasca niciodata deschis despre acest lucru. Chiar si persoanele care sunt aparent extrem de increzatoare pot ascunde sub aceasta imagine multe indoieli si temeri cu privire la propria persoana.

Sunt multe lucruri pe care le putem face pentru a ne simti mai increzatori in propriile forte si mai siguri pe noi. Dar pentru a spori increderea in sine a partenerului de viata este mult mai simplu decat ne-am imaginat.
Cuvintele frumoase, pe care uneori poate ca uitam sa le folosim, fac adevarate minuni.

Vei fi socata sa descoperi cat este de simplu sa-i atragi atentia partenerului tau spre tine si spre relatia voastra, dar si sa-i imbunatatesti increderea in sine cu ajutorul unor cuvinte simple. Iata ce ar trebui sa-i spui mai des:

„Iti multumesc”


Este usor sa treci cu vederea toate acele lucruri minunate pe care iubitul sau sotul tau le face pentru tine. Dupa multi ani de relatie, poti incepe sa crezi ca multe dintre gesturile pline de iubire ti se cuvin pur si simplu.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod