iertare

Oamenii care iartă cu adevărat sunt mai fericiți

singur?tate
Puterea de a ierta te eliberează de povara emoţiilor negative, îţi luminează viaţa şi te face să te simţi fericit

 

De ce trebuie să iertăm?


Sunt multe motive, dar Miller se concentrează pe câteva dintre acestea. Primul e pentru că, deşi pare greu de crezut, iertarea reprezintă o exprienţă plăcută. Te simţi mult mai bine decât când eşti furios şi urăşti. Iertarea este o alinare pentru cei care suferă.
În plus, a ierta pe cineva poate să te facă mai fericit decât dacă n-ai fi suferit mai întâi.

În al doilea rând, merită să ierţi pentru că vei ieşi din zona întunecată şi vei vedea partea plină a paharului - dacă a fost o treabă legată de o afacere, atunci vei ieşi din asta cu fruntea sus.
Dacă te-a rănit cineva din familie te-a bârfit, stai deoparte de toate poveştile iscate de zvonuri. Iertarea îţi dă şansa să nu te cobori în noroi şi să rămâi curat. Iertarea te face să te simţi ca şi cum ai fi Dumnezeu şi e un sentiment teribil de plăcut.

Al treilea motiv pentru a ierta este că devii deschis la alte oportunităţi minunate pe care ţi le oferă viaţa. Dacă nu ierţi, tragi cortina peste sufletul tău, iar viaţa ta va deveni mai întunecată. Când ierţi, laşi lumina să te străbată şi aduci linişte în viaţa ta.
Şi de ce n-ai vrea să te bucuri de pace în loc să-ţi otrăveşti viaţa cu durere şi răzbunare?

Iar cel mai bun lucru despre iertare este că te va face să iubeşti din nou. Îţi va permite să iubeşti şi să fii iubit, continuă Miller.

Iertarea e grea, cu siguranţă, dar iubirea este infinit mai preţioasă decât durerea pe care o provoacă lipsa iertării. Indiferent prin ce trebuie să treci pentru a ierta, vei câştiga harul de a iubi şi de a te simţi iubit. Plăteşte preţul şi vei fi mulţumit apoi, asigură autorul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod