De ce ar trebui să îți trăiești viața precum pisica ta

Unora nu le plac pisicile. Alții sunt alergici la pisici. Și există și nenumărate mituri legate de pisici. Cu toate acestea, cum ar fi dacă ai putea să îți trăiești viața precum pisica ta?

Care sunt motivele pentru care ar trebui să îți trăiești viața precum pisica ta


1. Orice pisică ce ratează șoarecele pretinde că vâna o frunză moartă


Pe lângă vizitele la cabinetul veterinarului, pisicile probabil că se bucură de fiecare clipă a vieții lor. Nu intră niciodată în panică sau poate doar atunci când sunt zgomote puternice în apropiere. Abordează fiecare zi cu un ritm grațios și relaxat. Viața presupune și relaxare pe lângă concentrare. Din când în când trebuie să te mai concentrezi și asupra acestui lucru. Când faci o greșeală, te îngrijorezi și te pedepsești într-o măsură exagerată? Oamenii de succes își demonstrează măreția prin modul în care reacționează la eșec, nu la succes.
Prima carte Harry Potter a fost respinsă de 12 edituri. Atunci când Bloomsbury Publishing a acceptat manuscrisul, editorul i-a spus lui Rowling să-și ia un job de zi. În schimb, Rowling a dublat eforturile și a creat una dintre cele mai de succes serii de cărți.

2. În antichitate pisicile erau venerate ca zei. Nu au uitat acest lucru.


Pisicile emană un sentiment destul de evident de încredere în sine. Acestea sunt echilibrate chiar și în circumstanțe care ar putea justifica prezența anxietății. Sunt doar încrezătoare. Precum pisicile, oamenii de succes își trăiesc viața cu o anumită invincibilitate emoțională. Succesul provine din crearea unei capodopere în fiecare zi.
Ceva de care oamenii se vor minuna mai târziu. Doar rezultatele concrete sunt importante, efortul neobosit este doar ceea ce faci pentru a ajunge la succes. Creatorii de capodopere nu se consideră pasageri pe o anumită navă de croazieră care îi transportă. Ei își asumă responsabilitatea pentru destinul lor.

3. După întuneric, toate pisicile sunt leoparzi


Pisicile cred că sunt un dar și îmbrățișează pe deplin acest privilegiu. Acestea demonstrează prin atitudinea lor cât de norocoși sunt stăpânii lor. Nu este vorba despre faptul că nu sunt apreciate, acestea arătându-și adesea recunoștința stăpânilor lor. Însă abordează fiecare aventură ca pe o vânătoare glorioasă.
Iar oamenii de succes abordează fiecare zi ca pe o aventură glorioasă. Calea către succes vine dintr-un spirit de pionierat, din noi drumuri către excelență, din poduri construite peste obstacole și o dorință tenacă pentru distincție.

4. Pisicile știu cum să obțină mâncare fără muncă, adăpost fără să fie îngrădite și iubire fără penalități


Pisicile se spală mult și par a o face cu toată dedicarea. Nu se grăbesc. Par a savura acest ritual. Oamenii de succes au grijă de corp, minte și suflet cu aceeași grație folosită de pisici pentru a se curăța. Acest lucru înseamnă că percep fiecare zi ca pe o oportunitate de îmbunătățire.
Succesul provine din dezvoltare permanentă și reinventare zilnică. Este nevoie de curiozitate, de o umilință sinceră și de o recunoaștere a propriei persoane. Oamenii de succes cred că întreținerea psihică și fizică este crucială pentru bunăstarea lor. 

Pisicile sunt animale uimitoare. Acestea sunt suficient de inteligente pentru a se concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod